En iyisi tanrıyı çağırmak... Ama söylentiye göre Alenthas dün yediği dayaktan dolayı hafızasını yitirmiş ve tanrılardan nasıl yardım isteyeceğini unutmuş, sokaklarda üzerine geçirdiği çift taraflı bir kartonun üzerinde " 'Bitmeyen Söylentiler'in sonu geliyor! Lütfen yardımlarınızı bağışlayın" diye bağırarak elindeki zili sallaya sallaya dolaşıyormuş
Hiç bitmeyen söylentiler...
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Alenthas wish scroll'u boşuna kullanmayayım şimdi diye düşünüyormuş 
En iyisi tanrıyı çağırmak... Ama söylentiye göre Alenthas dün yediği dayaktan dolayı hafızasını yitirmiş ve tanrılardan nasıl yardım isteyeceğini unutmuş, sokaklarda üzerine geçirdiği çift taraflı bir kartonun üzerinde " 'Bitmeyen Söylentiler'in sonu geliyor! Lütfen yardımlarınızı bağışlayın" diye bağırarak elindeki zili sallaya sallaya dolaşıyormuş
Edmond adminlerin başına bir iş geldiğinden şüpheleniyormuş, çünkü bu başlık hala sağ salim duruyormuş
Bir de Edmond Alenthas'ın şüphelerine kıs kıs gülüyormuş.Ã?ünkü bu başlık geyik amaçlıymış
Bir de Edmond sitenin aktif olanlarının arasında en eskilerinden olduğu için müdavim olması normalmiş
Bir de Edmond Alenthas'ın şüphelerine kıs kıs gülüyormuş.Ã?ünkü bu başlık geyik amaçlıymış
Bir de Edmond sitenin aktif olanlarının arasında en eskilerinden olduğu için müdavim olması normalmiş
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury