Yeşeren Umutlar
"Iııı, emin değilim. Grupta en çabuk ısındığım kişi o. Kibar biri. En azından grubtaki bana en kibar davranan kişi. Hapishanedeyken bana nasıl davrandığınızı unutmuş değilim. Ama çok önemli değil. En azından sevebileceğim biri, öyle düşünüyorum..." dedi. şimdi gerçek dişiliği ortadaydı. İçindeki bir yan delicesine seviyordu. Diğer bir yan da tanımak istiyordu.
"Aslına bakarsan ben biraz Elessar'ı kıskanıyorum, Algenia. Gruba yakın zamanda dahi oldu; ama herkes tarafından sevildi. Onu özel yapan şey sadece kibar olması mı?"
Elessar önden gidiyordu. Fujiwara arkasındaydı. Algenia ve Safir'in ne konuştuklarını merak etse de bir şey demeden atını sürmeye devam etti.
Elessar önden gidiyordu. Fujiwara arkasındaydı. Algenia ve Safir'in ne konuştuklarını merak etse de bir şey demeden atını sürmeye devam etti.
Minnä Safiel'e dudaklarını büzerek baktı.
*Aslında net olarak planı Thereon'un tanrısıyla Esod'u karşı karşıya getirip, o arada oyalarken çocuğu kaçırmayı düşünüyor, nasıl yapabileceği hakkında fazla bilgisi yok, başarabileceğini net olarak düşünmüyor, üstelik plan yapmamaya çalışıyor, çünkü eğer Esod karşısına çıkarsa zihnini okuyabileceğini biliyor ve planı kaptırabileceğini biliyor.Bu yüzden yalnızca arkadan ilerleyip, bizim gibi bağımlı, tutsak değil, bağımsız olarak ilerlemeyi düşünüyor, bir diğer fikri daha var, fakat onu söylememem için kesin talimat verdi.Ve tahminen o planı başarılabilir.*
Huor ise Safiel'in Deru hakkında düşündüklerini duymuş, fakat sesini çıkarmamıştı.Kavga istemiyordu.Misat'tan tamamen ayrılmış, hatta kasabayı göz önünden bile almışlardı.Küçük gnom ise hala baygındı.
*Aslında net olarak planı Thereon'un tanrısıyla Esod'u karşı karşıya getirip, o arada oyalarken çocuğu kaçırmayı düşünüyor, nasıl yapabileceği hakkında fazla bilgisi yok, başarabileceğini net olarak düşünmüyor, üstelik plan yapmamaya çalışıyor, çünkü eğer Esod karşısına çıkarsa zihnini okuyabileceğini biliyor ve planı kaptırabileceğini biliyor.Bu yüzden yalnızca arkadan ilerleyip, bizim gibi bağımlı, tutsak değil, bağımsız olarak ilerlemeyi düşünüyor, bir diğer fikri daha var, fakat onu söylememem için kesin talimat verdi.Ve tahminen o planı başarılabilir.*
Huor ise Safiel'in Deru hakkında düşündüklerini duymuş, fakat sesini çıkarmamıştı.Kavga istemiyordu.Misat'tan tamamen ayrılmış, hatta kasabayı göz önünden bile almışlardı.Küçük gnom ise hala baygındı.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Bir iki saat daha gitmişlerdi ki yağmur başlamıştı. Çok kuvvetli bir fırtınaya yakalanmışlardı bir süre sonra. Elessar bir süreliğine yanalrından ayrıldı ve geri döndüğünde bir mağara gördüğündne bahsetti. Onları oraya götürdü. Fujiwara çok kötü ıslanmıştı. Elessar hemen çantasınbdan çıkartığı malzemelerle bir ateş yaktı. Ama Safir asasıyla ondan daha güçlü bir ateş yakmıştı. Minna mağara ağzında beklemekte ısrar etti.
Algenia ateşe iyice yaklaşmıştı: "Bu mağara güvenilire benziyor. Eskiden bir hayvan ini olarak kullanırmış."
Algenia ateşe iyice yaklaşmıştı: "Bu mağara güvenilire benziyor. Eskiden bir hayvan ini olarak kullanırmış."
Huor'un grubu ise yaklaşık bir gün geriden gidiyorlardı, Huor havaya baktığında ilerilerden bir top kara bulutun üzerlerine gelmekte olduğunu farketti.Çok uzaktaydı fakat on saat içinde yanlarında olurdu o bulut yığını.Huor gruba bakarak esnedi.Uykusu da gelmişti, vakit akşam olmuştu.Neyseki mekan dağlık taşlıktı.Huor hemen bir oyuk buldu ve önce midillinin üzerindeki baygın Lydronk'u sonra da çocukları yatırdı.Bakıcıya dönmüştü sanki.Kendisi de Deru'yla beraber kıvrıldılar bir yere.Son bir kez:
*İyi geceler Minnä*
diye düşündü ve gözlerini kapattı.
*İyi geceler Huor.*
*İyi geceler Minnä*
diye düşündü ve gözlerini kapattı.
*İyi geceler Huor.*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

Elessar Minnä'nin yanina gitmisti magradan degil Huor yaninda olmadigi icin endiselendigini dusunuyordu hafifce kulagina fisildadi "Huorla cok guclu baglariniz var farkindayim yinede herhangi birseye ihtiyacin olursa hic cekinmeden bana danisabilirsin Minnä" dedi ve yurumeye basladi magranin disina dogru birkac adim sonra kafasini cevirdi "Ben sole bi etrafa bakicam ilk nobeti devraliorum" dedi ve sole bi gerindi ve pelerinini iyice doladi kendine disarida cok fazla ruzgar ve yagmur vardi magradan pek uzaklasmamaya karar verdi ama yinede sole bir etrafi kolacan edicekti
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

"Seni neden kimse sevmiyor biliyormusun Safir" diye bagirdi arkasindan buyucunun
"Buradaki insanlari 2 kere arkasindan bicakladigindan dolayi degil sen..." bian durdu ve ardindan devam etti "Sen cok bencil birisinde ondan kendinden baskasini dusunmuyorsun iste aramizdaki farkta bu buyucu ben herzaman kendimden once baskalarini dusundum ..."
"Buradaki insanlari 2 kere arkasindan bicakladigindan dolayi degil sen..." bian durdu ve ardindan devam etti "Sen cok bencil birisinde ondan kendinden baskasini dusunmuyorsun iste aramizdaki farkta bu buyucu ben herzaman kendimden once baskalarini dusundum ..."
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

Safir bi an arkasini dondu ardindan tekrar onune donerek yurumeye devam etti
"Bunu dediklerimi bir dusun safir ancak ozaman bir kisi olabilirsin" dedi Elessar, safir magraya girmeden once. "Ne kadar sevmesemde safir hakli hasta olup kimseye yuk olmamaliyim, zaten bu havada disarda olacaklarda ancak delidir" diye dusunerek magraya girdi. Safir atesin yakininda ayakta durmus atesi seyrediyordu ardindan Algenia'yi gordu elessar atesin bi kenarina kivrilmis uyuyordu yanina dogru gitti Cok yorgun gozukuyordu belki fiziksel degildi yorgunlugu ama yinede yorgun duruyordu. "Battaniyesini bile ortmemis" dedi gulumseyerek kendi kendine ve kendisininkini orttu yavasca uzerine ardindanda yanina oturup onu seyretmeye basladi taki gozleri kapanipta uykuya dalana kadar.
"Bunu dediklerimi bir dusun safir ancak ozaman bir kisi olabilirsin" dedi Elessar, safir magraya girmeden once. "Ne kadar sevmesemde safir hakli hasta olup kimseye yuk olmamaliyim, zaten bu havada disarda olacaklarda ancak delidir" diye dusunerek magraya girdi. Safir atesin yakininda ayakta durmus atesi seyrediyordu ardindan Algenia'yi gordu elessar atesin bi kenarina kivrilmis uyuyordu yanina dogru gitti Cok yorgun gozukuyordu belki fiziksel degildi yorgunlugu ama yinede yorgun duruyordu. "Battaniyesini bile ortmemis" dedi gulumseyerek kendi kendine ve kendisininkini orttu yavasca uzerine ardindanda yanina oturup onu seyretmeye basladi taki gozleri kapanipta uykuya dalana kadar.
Deru herkezle oldukca fazla ilgilenememişti.Fakat yasadıgı bütün olayları anlattı gruba.Biraz düsündü."Sanırım artık kimseyi öldürme pesinde değilim.Daha cok...Suanda baska bir görev pesindeyim Huor...fakat bu görevden önce sizlerle beraber devam edecegime emin olabilirsiniz...Simdi iyi geceler." dedi ve Thereon'un kafasını oksadıktan sonra uykuya daldı.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)