site
bu lanet daha sana gelmeden sen bu lanetin etkisindemi kaldın ne yeminerpyros beni gazlama valla köpürmeye başlıyom yau
heeeeyyyyyt len açıklayın nedir bu rezalet
domatesin laneti mi ollur bea.
olsada yasaklıyom var mı
ve yeminer garip garip sesler çıkarmayua başlar
* hen hen hen hen*
sakin ol,sakin ol,tamam geçti,artık normal haline dönebilirsin
Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...
-
flintfireforge
- Kullanıcı

oooo bakıyorumda ben buralara gelmeyeli arkamdan bayağı bayağı sallamışsınız
şimdi ben sizi nasıl cezalandırsam diye düşünüyorum ama bunu yinede yapmayacağım.siz kendiniz kafalarınızı duvara sürterek kıvılcımlar çıkartında beni yormayın
öncelikle siteyi mahvetme konusuna gelelim,ben siteye geldikten sonra siteye bir tat geldi,hemde şöyle tatlı bir tat
yani burdan şu sonuç çıkıyor ketchup=şeker
ezilme konusuna gelince,henüz onu becerecek kimse çıkmadı
niye ketchup diye bir soruda pyrostan gelmiş,abi bunun evveliyatı var,yani uzun zamanlardan beri sanal ortamda ketchup olarak nick alırım,zamanında bayağı bir esprili bir şekilde ortaya çıktı ve bu böyle devam ediyor.bu nedenle kolay kolayda değiştirmeyi düşünmüyorum.yani bir nevi kimlik gibi oldu
üye olduğum hemen hemen her sitede bu veya buna benzer nickler kullanıyorum.
yeminer abi,o kadar sen çalış çabala büyücü ol,ondan sonra bir ketchup gelsin karizmayı çizdirsin
ya şimdi üzüldüm,tamam ben senin karizmayı biraz düzelteyim
aman tanrım!
nler oluyor bana?üzerimdeki bu baskı ne?niye hiçbirşeyden zevk alamıyorum?yoksa üzerime çöken bu karabasanlar birilerin hizmetkarımı?yoksa çoookkkkkkkkkkkkk büyük bir büyücünün büyüsümü var?
nasıl yeminer beğendin mi?karizmanı biraz düzeltebildimmi
ezilme konusuna gelince,henüz onu becerecek kimse çıkmadı
niye ketchup diye bir soruda pyrostan gelmiş,abi bunun evveliyatı var,yani uzun zamanlardan beri sanal ortamda ketchup olarak nick alırım,zamanında bayağı bir esprili bir şekilde ortaya çıktı ve bu böyle devam ediyor.bu nedenle kolay kolayda değiştirmeyi düşünmüyorum.yani bir nevi kimlik gibi oldu
yeminer abi,o kadar sen çalış çabala büyücü ol,ondan sonra bir ketchup gelsin karizmayı çizdirsin
aman tanrım!
nler oluyor bana?üzerimdeki bu baskı ne?niye hiçbirşeyden zevk alamıyorum?yoksa üzerime çöken bu karabasanlar birilerin hizmetkarımı?yoksa çoookkkkkkkkkkkkk büyük bir büyücünün büyüsümü var?
nasıl yeminer beğendin mi?karizmanı biraz düzeltebildimmi