Arena - D&D ...(muhabbet)
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Evet Full Attack karşısında yazan Full Round'da yapabildiği hareketler.dwaxer wrote:Artemis! Senin Fabl'ı tekrartaze başlatıcam ben doğru diyosun: Full Attack yapmışım ben sana ilk turda.
Gerçi emin değilim ama monsterlerin Full Attack değerleri aynı zamanda Fuul round action mu? Konudan emin olan biri yok mu?
.
Ayrıca:
Burada da grapple gibi uygulaman lazım.dwaxer wrote:.
Constrict attack: Choker Grapple Check: 16+5=21, Fabl Grapple Check: 6+3=9
Choker Grapple: Başarılı! Dmg: 1d3+3=3+3=6 HP
.
şöyle
1- Chocker Attack x+6=? (Fabl touch AC 13) başarılı?
2- Choker Grapple check 16+5=21 / Fabl Grapple Check 6+3=9
3- Hasar 3+3=6 HP
x olan kısmı atmamışsın. Dolayısıyla aslında Fabl'ı tutabildi mi bilemiyoruz.
Choker Quickness özelliğini kullanarak yürüyüp (en fazla 20 ft.) onun üzerine 2 standart action yapabiliyor.Artemis Entreri wrote:Bu choker'ı dövebilecek babayiğit olduğunu sanmam pek zaten. Eğer yine bu dokungaçlı elemanla karşılaşacaksam, ölmüş olmanın önemi yokBaşka kura istiyorum
Ama hareket eden birisi gelip de tüm saldırısını üzerime yapamaz. Kesin emin olan birisi aydınlatsın bizi
Hiç hareket etmemişse yada sadece 5 adım atmışsa 3. saldırıyı yapabilir.
Kim demiş? Getirin karşıma Chokeri. :evillaugh:Artemis Entreri wrote:Bu choker'ı dövebilecek babayiğit olduğunu sanmam pek zaten. Eğer yine bu dokungaçlı elemanla karşılaşacaksam, ölmüş olmanın önemi yokBaşka kura istiyorum
Ama hareket eden birisi gelip de tüm saldırısını üzerime yapamaz. Kesin emin olan birisi aydınlatsın bizi
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Evet fakat bana 4 saldırı birden yaptı. Orada bir yanlışlık vardevrimk wrote:Choker Quickness özelliğini kullanarak yürüyüp (en fazla 20 ft.) onun üzerine 2 standart action yapabiliyor.Artemis Entreri wrote:Bu choker'ı dövebilecek babayiğit olduğunu sanmam pek zaten. Eğer yine bu dokungaçlı elemanla karşılaşacaksam, ölmüş olmanın önemi yokBaşka kura istiyorum
@Tersyüz --> Valla barbara bile zor ya. 2 saldırısı var 2'sinide +6 bonusla yapıyor. Quickness'ını kullanarak 3 saldırı yapacak demektir...
Been there. Seen that. Got the scars.
-
Mark
- Kullanıcı

Goblinler için bir değişiklik luzümü görmedimdwaxer wrote:Teşekkürler Liero.liero wrote:ara görev için ezberlediğim dualar
0.level:
guidance
resistance
virtue
light
1.level:
bless
command
war domain: magic weapon
Mark, sen büyülerini yazmıyomusun buraya her görev öncesinde?
.
Direk ulaşılabilir, karakter kağıdımdakiler.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Bu benim 3. karakterde o yüzden atıp tutuyorum sen bana bakma.Artemis Entreri wrote:Evet fakat bana 4 saldırı birden yaptı. Orada bir yanlışlık vardevrimk wrote:Choker Quickness özelliğini kullanarak yürüyüp (en fazla 20 ft.) onun üzerine 2 standart action yapabiliyor.Artemis Entreri wrote:Bu choker'ı dövebilecek babayiğit olduğunu sanmam pek zaten. Eğer yine bu dokungaçlı elemanla karşılaşacaksam, ölmüş olmanın önemi yokBaşka kura istiyorum
@Tersyüz --> Valla barbara bile zor ya. 2 saldırısı var 2'sinide +6 bonusla yapıyor. Quickness'ını kullanarak 3 saldırı yapacak demektir...
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
.
Devrimk, özel teşekkürlerimi ediyorum yine sana; ben de diyordum ki kendi kendime, "Grapple touch ACye yapılıyor madem neden karrşılıklı grapple Check atılıyor?" şimdi anladım artık (herhalde) tamamen.
Arkadaşlar şu birkaç günde D&D hareket, combat,vs teknik ayrıntıları hakkında ne çok şey öğrendim;
hakkatten işe yaradı değil mi, "oynayarak öğrenmek" bilgi paylaşımları için de herkese teşekkürler. Umarım herkes eğleniyordur arenada.
Evet, anlaşılan ilk level dövüşlerine Challenge:2 seviyesindeki yaratıkları dahil etmekle hata etmişim. Bundan sonra ilk seviye dövüşler Challenge:1, 2.seviye dövüşler challenge:2, vs diye ayarlayacağım. Grup seçmeye gerek olmayacak, kura ile gelecek monster.
Devrimk, özel teşekkürlerimi ediyorum yine sana; ben de diyordum ki kendi kendime, "Grapple touch ACye yapılıyor madem neden karrşılıklı grapple Check atılıyor?" şimdi anladım artık (herhalde) tamamen.
Arkadaşlar şu birkaç günde D&D hareket, combat,vs teknik ayrıntıları hakkında ne çok şey öğrendim;
Evet, anlaşılan ilk level dövüşlerine Challenge:2 seviyesindeki yaratıkları dahil etmekle hata etmişim. Bundan sonra ilk seviye dövüşler Challenge:1, 2.seviye dövüşler challenge:2, vs diye ayarlayacağım. Grup seçmeye gerek olmayacak, kura ile gelecek monster.