Yeşeren Umutlar (Yorum)
Safir gruba ihanet edecek mi? Lydronk enden bu kadar Hergon'un davasıyla ilgilendi? Algenia'nın derin uykusundaki savaş nasıl bitecek? Elessar'ın aşkına Algenia'nın tepkisi ne olacak? Thereon ve Mikael arasında herhangi bir gerginlik yaşanacak mı? Elessar'ın suçu neydi? Huor grup dağılma tehlikesi içine girdiğinde tekrar eskisi kadar güçlü olabilecek mi? Fujiwara'nın tavsiye ettiği tedavi Safir de işe yarayacak mı? Deru'nun kaderi ne olacak? Tüm bu soruların yanıtları ve daha fazlası ilgiyle izlenen ve takip edilen diziniz Yeşeren Umutlar'da... Yeşeren Umutlar hafta içi her gün sabah-öğle-akşam-gece tüm gün naklen yayınla frpworld'de... Sakın kaçırmayın ve eşe dosta haber verin de reytingler artsın... Reklam gelirleri sayesinde yaz da yaklaşıyor güzel bir tatil yapalım artık. O kadar yorulduk setlerde... Her Esten'in lanetlediği günde kızıl cübbeyle dolaşmak ne kadar zor biliyor musun sen? (ve böyle devam eder bu ....)
o kadar belirttim askerlere saldırrısanız halk linçç etmeye kalkar sizi diye dinleyen kim ki beni o halde görün gününüzü .... lydronk üzgünüm artık biraz zor halk sizi dinler ki buçukluğu kurtarasınız. Burası Misat, tarikatın başkenti. etrak büyücü kaynıyor. büyü yaparsanız bun u yedi cihan duyar. şiömdi etraf tarikatın adamlarıyla doolacak. hereksi aynıa nda yenemezsiniz. bunlar tarikatın baş büyücüleri, çömez büyücüler de değil. haberiniz olsun. ben demiştim o kadar.... Misat'Tan kaçıcağız başka çare kalmadı. Burda işimiz kalamdı artık, algenianın ülkesine gidiyoruz, lydonrk isterse durabilir misatta ben karışmam ona.
Yanlız hikayede bize ihanet edip Algéna'nın ülkesine gidiyoruz demek kolay asıl şey onu yapabilmekte
Bu arada catboy bence bizi çok kısıtlıyor böyle şeyler yazman işte askerler linç edecek felan frp'ye dönmüş gibi DM gibi hissettim bir an seni (bir oyun değil hikaye olduğu için DM gibi hissettim)
O Safiel var ya (Artık benim gözümde Safir değil
) O benden çok çekecek, grupta bir dediği bin olacak
Sözünü fazla kaale almayacağım 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
catboy ben neye tepki gösterdiğini anlayamadım. Hipnotize olma bölümünü sen yazdın. Biz bir şeyden bashetmedik, hikayenin devam edebilmesi için tartışmalar şart! Güllük gülistanlık bir hikayenin nereye kadar gidebileceğini deneyenler gördü. O yüzden orada rp yapıyoruz sen gerçek tepki olarak algılıyorsun, ayrıca bizim yaptığımız şeyleri abartılı buluyorsun ve de senin karakterine güçsüz manasını verdiğimizi düşünüyorsun. Ama sen bizi öyle bir konuma sokuyorsunki habersiz şeyleri aniden yapıyorsun biz de ani şeylere hikayede savaşarak tepki gösteriyoruz bence youmlara ileride neler yapacağını yaz ve ne tepki vermemizin doğal olacağını belirt ki istediğin gibi olsun.
Tersyüz, Alenthas dışında kimse anlamaayacak beni galiba. Bana ne bana yapılan büyüden ya... o halledilir... o sırun değil... asıl sorun zaman dilimindeki saçmalama... alenthas bile o kısmı anlayamadığında bir şey yazamadığını söyledi bana... doğrusu ben de anlamadım... biz misattan kaçtık... askerler yok çevremizde.... elessarın elleri bağlı değil. ne ara askerler geldi de minna ve huor bizim bile haberimiz omadan onları hakladı, zaten bağlı olmayan elessarın ellerini çözdü, ve o sırada özür dilemekle heşgul olan büyücüyü uyuttu, ardından da hepimizi ışınladı... bu kısımların editlenmedi gerek... hala da güşüncemin arkasındayım...
Tarikat Hikkere hizmet ediyordu. Ama çoğu büyücü güç peşinde koştuklarından düzen bozuldu. şu andaki başkan iyi biri ve Hikkere ibadet etmeye devam ediyor ( diğer büyücüler inandıkları asıl tanrının adını bilşe anmıyorlar artık) ama yaşlandığı için pek sözü dinlenmiyor. şu anda tarikatı aslında Kerrher ve bir kaç elit büyücü yönelendiriyor. Kerrher de bir kaç bölüm önce ortaya çıkmıştı ki Esten'e daha güçlü olmak adına tarikatı satmış...
Thereon Hiray'ın simgesiydi. Yani Hikker'in hizmetkarının. Anlayacağınız yüce başkan Thereon'a özel ilgi gösterecektir...
Thereon Hiray'ın simgesiydi. Yani Hikker'in hizmetkarının. Anlayacağınız yüce başkan Thereon'a özel ilgi gösterecektir...