Yeşeren Umutlar (Yorum)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Kader :D
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

İspatladı, küçük bir çocuk dünyanın en önemli kişileri arasında :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Arkadaslar uzun zamandır giremiyorum internete...

Baska bir eve taşındık ve telefonu baglattık fakat adamlar kabloyu baska bir binaya baglamıslar.Tekrar aradıgımda pazartesi günü tekrar irtibata gececeklerini söylediler.Umarım pazartesi günü internet bağlanmış olacak.

Karakterim ne oldu bimiyorum.Simdi hikayeyi tekrardan okuyacagım eger karakterimi oyundan cıkardıysanız size hak veririm.Elimde olmayan sebeplerden dolayı aksaklıklar yasadım hikayede bozukluga yol actıgım icin hepinizden özür diliyorum.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ã?ıkmadın, sadece bir süreliğine ayrıldın. Aksilikler tamamlandığında tekrar katılabilirsin diye biliyorum?
Image
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Hikayeyi okumaya calısıyorum cok fazla sayfa olmus korktum biraz.

Elveda mektubumu okudum

Eger bir sorun cıkmazsa pazartesi günü internetime kavusacagım.Hikayede hala bulunuyorsam eger bana biraz özet gecebilirmisiniz?

Pazartesi umarım telefon baglanır.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Tekrardan hoşgeldin Wes_dex.... Tüm kaçırdığın kısımları özetlemek çok zor olacak. Okursan daha memnun olurum tabi. Ama yine de bazı ayrıntılardan bahsedebilirim.
- Biliyorsun ana konu özel çocuklar... 5 tane ana tanrıyı, 10 tane de yarı-tanrıyı simgeleyen 15 tane özel çocuk var... Bunları sonsuzluğun ülkesinde toplayıp seçilmil olan kutsal nesneyel tek tek onları kutsamalıı ve dengeyi yerine getirmeli.
- Baştan beri Safir'in cebinde sakladığı yüzük aslında kutsal nesneymiş. Bu durumda seçilmiş kişi Safir yani asıl adıyla Safiel olmuş oluyor.
- Thereon, Hiray'ın simgesi olduğunu öğrendi.
- Avalende kıtasına vardığımızda gruba iki yeni karakter katıldı: Yaşlı samuray Fujiwara, yurtsuz Elessar....
- Huor, eşi Minna'yı buldu...
- Lydronk, Huor'la ortaklaşa yaptığı bir şakanın sonucu felaketle sonuçlandığı için içine kapanık bir hale büründü.
Dahası da var ama bunlar önemli olanlar...
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Lydronk'un aklında ilginç bir düşünce var. Onun için ben devam etmiyorum Lydronk yazmadığı sürece...
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Tama yahu, toparlanın aa :D Alt tarafı aranıyormuş işte... Ne var ki bunda, ben de beş adam öldürdüm yani... Ay, pardon... Olay büyümedenm birşeyler yiyip mahkemeye girsek iyi olur :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Lydronk neden buçukluk suçlu tam olarak mahkemede ne suçundan yagıılanıo ben anlamadım....
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ben mahkeme olayını kısa kesicem üzgünüm lydronk ana senaryoya geri dönmek istiyorum haberin olsun ...
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Tamam şimdi anlamışsındı. Bitkisel malzemeler çalmakla suçlanıyor kendisi. Gerçek suçlu o değil tabii ki. şimdi siz sorular soracaksınız, o da cevap vermeye çalışacak. İyi soru sorun. Sorular bizi bir yere ulaştırmazsa çok sinsi planlarım var, öyle böyle değil.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Sorduk, ne değişti, bizim amacımız onu kurtarmaktı, keşke izin verseydin de mahkemede karşı çıksaydık :S
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Hakim çok sertti, n'apalım. (Unuttum demeyeyim de...) Hem amacımız (en azında dryadlar açısından) onu kurtarmak değil. Kendi halkalarını korumak niyetindeler o pislikler.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Misat Tarikat tarafındna kojntrol ediliyor ve insan ve hobit dışında Misatta başka bir ırkın yaşamasına izin verilmiyor ondan gnomun bir dükkan açması çok saçma. o kısmın editlnemsi laızm öykünün ve oluşturduğumuz diyara ters lydronkun yazdıkları....
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Safir Bayan Hilley'i bi güzel konuşturur birazdan. :D
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12