OCAKBAşI ALMANAğI 2007
Devrimk kardeş nasıl gidiyor? Yapabilecek gibi misin yeni tasarımı... Bu dönem vakit bulamıyorsan en azından kapağı değiştirebiliriz... Ancak vakit bulup da tüm almanağı elinden geçirebilirsen tabii çok daha iyi olur.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
şAFAK 35. 17 Mayıs'da beni zorla soktukları askerlik denen paralel evrenden çıkıp kurtulacağım. Ama yokluğumda harika bir iş başarılmış. Askere gitmeseydim ben yapacaktım ama Forza Firble, harika bir çalışma olmuş. Özellikle kategorileme çok başarılı. Bunu bastırmak mümkün mü sizce?
Geçen gün çarşı izninde bir türk sitesinde yayınlanan fatastik korku öyküleri almanağı gördüm. Demek ki yapılabiliyor. Satılıyor mu onu bilmiyorum ama... Ne dersiniz bu konuda kafa patlatan var mı?
Geçen gün çarşı izninde bir türk sitesinde yayınlanan fatastik korku öyküleri almanağı gördüm. Demek ki yapılabiliyor. Satılıyor mu onu bilmiyorum ama... Ne dersiniz bu konuda kafa patlatan var mı?
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Eğer bastırabilirsek çok iyi olur Bogus... Ancak bu ara makine mühendisliğinin son dönemi korkunç yoğunum... Mezun olduktan sonra da başvurduğum birkaç doktora programından kabul almazsam askere gideceğim. O nedenle görevimi eğer uygunsan yine sana devretmek istiyorum. : ) ) ) Eğer olanak bulursak birkaç tane bastırıp belki conventionlarda da satabiliriz... Ne dersiniz olur mu sizce?
HARBE GİDEN