Eragonun Üçüncü Kitabının adı ve çıkış tarihi belli oldu. Kitabın adı BRISINGR ve kapağında altın ejderha Glaedr var.
Orjinal sitesinden de haberin doğru olduğunu görebilirsiniz. http://www.alagaesia.com/Kitap Avrupa'da 2008 yılın da Eylül'ün 20'sinde çıkıyor.
Yazar Eragon'un antik dilde ilk söylediği ve öğrendiği kelime olan Brisingr ın büyük önem taşıdığını söyledi sanırsam Eragon Galbatorix'i bu kelime ile öldürcek İkinci filmde 2011 'de çıkıcak.
sustum genelde bazende gülümsedim nazikçe dinlemediğim belli olmasın diye
ya arkadaşlar afedersiniz ama okurken lanetler yağdırdığım,ilallah çektiğim bu kitabın neresini beğendiyseniz lütfen anlatında içim yanmasın bari. frp kurallarına tamamen aykırı bence.(fazla ağır yazdıysam özür dilerim...)
Ben istersem, bir kitap çıkarırım, pembe ve GAY ejderhalar türetirim, BARD'ları ölümsüz yaparım, okları yön değiştirebilir yaparım, kendi karakterimi muntazam güçlü yaparım.Irk olarak gaydırıgutbak türler üretirim.Elf'leri yerlerde sürünen köleler yaparım (misal Harry Potter, oradaki CİNler ELF!)
VE FRP KURALLARINI ASLA VE ASLA Ã?İğNEYEMEM!
Ağır konuştuysam kusura bakma, Fantastik Kitaplara saçma demek kadar saçma bir şey yok çünkü.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
yaw tamamen yanlış anlaşımssınız beni.Irk olarak birşey demiyorum tabiki.
eragon anladğımız kadarıyla lvl1 hunter tarzı birşey başta.Eline almış long bowunu tamam laf yok.Birden elinei ejderbiçen (dragonslayer) geçiyo sallamaya başlıyo.(sword proficiencysi aldığnı düşünürsek bile yuhh yani)ardından ejderhaya binip sonrada büyü fırlatmaya başlıyor.tamam fighter mage olsa diyelim.(eh genede abartılar var ama bişi demiyorum)ama kitabın sonlarına doğru saphiraya yaptığı heal büyüsü (heal görmesek heal sanıcaz ,rescurret de deil ona yakın birşey)iyice bıktırdı beni.Resmen Cleric gibi gitti ölmekte olan ejderhayı kurtardı birden.hemde herhangi bir component kullanmadan.(bileşenin ingilizcesi buydu sanırım yanlışssa özür)yani kuraldan kastım bu.
Eragon'u bıkkınlıkla okuduysan hiç başlamasaydın bir kitaba başlamadan önce hiç yorum okumazmısın? Bu arada Adam/şimdi 19 yaşında olduğu için diyorum.) kitabı yazmaya başladığında DAHA 15 yaşındaydı. O zamanki medeni cesareti ve kurgusunu kutlamalısın biz böyle bir şey yaptık mı? HAYIR! Sen beğenmemiş olabilirsin ama en azından kutlamalısın 15 yaşındaki birinin yazarlığa adım atmasını!
Bence, o öyle bir heal atabilirki, bütün ölüler dirilebilir.Buna hakkı var.Ben bunu söylemeye çalışıyorum.Hele hele adamın tamamen kendi yarattığı bir öyküde, yalnızca düşünerek 2 yaşındaki bir bebenin bütün dünyayı yakması mümkün, hiç de kötü olmaz!Sonuçta bu fantastik bir roman ve bunun uçukluğundan bahsedilemez.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Bende öykü yazmaya geçen sene başladım ama adam roman yazdı arasındaki fark bu 500 bilmem kaç sayfalık bir kitabı yazmak için 15 yaşını seçmek büyük cesaret değil mi? Bu arada Eragondakş birden çıkan gücün ejderhanın dokunmasıyla alakası var dikkatli okumalısın çünkü o hikayedeki bütün süvariler eragondan daha fazla büyü biliyor onun dünyasını yanlış anlamışa benziyorsun. Spoiler verdirteceksin illa bana birazdan
Yahu Edmond, tamam fantazide istediğini yapabilirsin ama bunun bir sınırı olmazsa bir anlamı kalmaz. Yani nasıl biz Cüneyt Arkın'ın filmleriyle dalga geçiyoruz "öyle şey mi olur lan öküz" diyerekten. Bu da onun gibi bir şey. Yani ana karakterler güçsüz olacak ki, karşılarına çıkan şeylerde zorlanacaklar ki bir anlamı olsun. Yoksa "ben ok da kullanırım, kılıç da kullanırım, büyüde yaparım, ölüleride diriltirim hüleaynh" diye dalarsan ortaya hiç bir anlamı kalmaz ki... Dal canavarların ortasına kes hepsini işte ne kasıyosun kendini...
Kalır, hem de öyle bir kalır ki, biz Cüneyt Arkın ile dalga geçiyoruz çünkü adam neredeyse ayaklarını bükmeden zıplıyor.Fakat onu kitabında öyle güzel anlatmış ki, hepsine olur diyorsun inan ki.Sana iki örnek
********************
Huor eline aldığı kılıcıyla, herkesi biçmeye başlamıştı, önüne gelen herkesi öldürüyordu, havada taklalar atıp insanların boynuna iniyordu.Kimse ona karışamazdı.surun üzerine atlıyor, oradan aşağıya atlayıp aşağıdakileri öldürüyordu.
(BU FİLMDEKİ)
*************************
Huor kavganın çıktığını, ve herkesin ona saldırmaya başladığını farketmişti.Ã?aresizdi, önce hep kenardan gidiyor, ve bir anda üzerine saldıran kişi sayısını en aza indirmeye ve arkadan kimsenin saldıramamasına çalışıyordu.Ã?nünden saldıranlar kolaydı.Bir taraftakinin göğsüne atlayıp, kendisini geriye atarak, havada takla atıyor, bir arkadakine saldırıyordu.
Surun tepesine çıkmak zorundaydı, kendini daha iyi koruması lazımdı.Taşların aralarında parmak boyu boşluk farketmişti.Hemencecik tırmanmış ve yukarıya çıkmıştı aşağıda çok sayıda düşman vardı, surlarda da üzerine geliyorlardı, orada da savaşıyordu.Gücünü gittikçe farkediyor ve savaşın tadını çıkarıyordu.Ancak karşıda okluları görünce çaresiz kaldığını farketmiş ve kendisini surun tepesinden aşağıya bırakmıştı.Dönerek aşağıya düşüyor, bu sayede az da olsa yavaşlıyordu, ve bir insanın üzerine düştüğü için, çok daha rahatlamıştı.Yine savaşmaya devam ediyordu.
***************************
İkisi de aynı olay, ancak birisinde olaylar sebebe bağlanmıştı.üsttekini görünce, *OHA Ã?YLE şEY OLMAZ!* dersiniz, ancak alttaki gibi anlatılınca her şey güzeldir.Fantastik yazılar da böyledir.Her şey olabilir, nasıl anlatıldığına bağlı.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.