Bursa ( oyuncu ve DM)

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Hey gidi hey, kaç ay olmuş :) Bak dememiş miydim bulursun diye :P
Image
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Evet, beceriksiz bir DM ve onun gününü sadece karakter yapmakla geçiren oyuncuları...:)
Neyse ben sanırım Arda'yla size yeni bir DM bulup kendimi de oyuna katarım,
Yalnız sanırım karakter olarak fighter değilde wizard gibi bir karakter seçmeyi planlıyorum,
Grubunuzun dikkatine; Paladin,Cleric,Ranger...Monk olmak isterdim ama DM imize zor anlar yaşatırız...
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

DMimiz bize katılsında ne olursak olalım :)
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Heheh bu Cuma abim geliyor onun bize Dmlik yapacağını sanmıyorum...
Ama bizim üstadlarımızı ikna edip güzel bir günde oynamamız iyi olur,
Bu arada oyunumuzu sanırım Starpark Cafeye taşısak iyi olur.
Mesafen kısalır neyse sanırım bir half-elf sorcererla level1den başlayıp aranızda teryağlı ekmek olacağım :) Bu arda benim arkadaşımla da bir irtibata geçebilsek...
Ah yaramaz çocuk onu bir yakalasam zaten nasıl azarlayacağım nasıl...
Eh sandığım gibi de oldu,
DM Beyimiz olmamayı kabul etti :)
Eheh, bizde ne yapacağız bilmiyoruz neyse,
Bir oyun kurucu aramızdan olursa amacımıza ulaşamayız,
Bize bir gaye verirseniz seviniriz...
Audale
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Audale »

Uludağ Ã?niversitesinde frp kulübü kuruldu geçen sene.Bende dahilim bu kulübe ve uluconun(etkinlikler bölümünden ulucon hakkında bilgi edinebilirsiniz) sitesindende anlayabileceğiniz gibi bursada ki oyunculara yetecek kadar dmimiz var.Frp kulübü bu yüzden kuruldu.Bursada ki frpciler bir araya gelsin ve oyun ortamı sağlansın diye.Ben bursayı kazandığımda burada kıvranıp durdum oyun diye.Oyun oynanmasını sağladım ama ben katılamadım.Frp kulübü kurulmasa hiç bulamayacaktımda oyun falan.Bu yüzden lütfen üniversiteden olanlar gelin kulübümüze birlikte çalışıp birlikte geliştirelim frpyi.
Bakın convention düzenliyoruz uludağda(ki üniversitemizden izin alana kadar canımız çıktı).Siz burada oyun arıyorsunuz ancak kimse gelip convention konusunda bizde varız diye destek çıkmıyor?2 kere minicon düzenledik. Herkesi toplayamasakta 2sinde de 25-30 kişi topladık.Ben bu miniconlarda hayatımda oynadığım en iyi oyunu oynadım. Biliyorum ki diğer oyuncularda benim kadar eğlendiler. UluCon'dan sonra şenlikler sırasında bir de define avı düzenleyeceğiz. Ã?niversite öğrencisi olan veya olmayan ulaşabildiğimiz herkesede frpyi en azından birkaç kez oynayıp görmesi için her türlü imkanı tanımak için elimizden geleni yapacağız.Ama lütfen sizde bize destek çıkın.İnanın burada tahmin edebileceğinizden çok daha güzel şeyler yapılıyor. Neyse artık gerisi size kalmış... Ulucona katılacaklarla uluconda görüşürüz. Katılmayacaklarda ne zaman isterlerse bana buradan ulaşabilirler.Size oyun bulmada iyi şanslar ve iyi eğlenceler
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Ulucon'a katılacak yeterli zamanım olmadığı için ses seda çıkartmıyordum. Her günüm yoğun sadece cumartesileri oyun atabilme imkanımız oluyor ama şuan da DM eksik o yüzden yaza sarkmış durumda. DM konusunda yardım edebilirseniz memnun oluruz grubumuzca...
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Benim Cumartesim öğleden sorna boş ve gidiyorum Anıl,
Hatta Pazar günü de öğleden sonram boşaldı :) Ayrıca Ulucon'da bize DMlik yapacak birini buluruz bence sende uğra...(Bunu sana ARda'nın iletmesi gerekiyordu ama...)
Last edited by mathius on Sun May 04, 2008 5:32 am, edited 1 time in total.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Benim gidip gelme sorunum olacak ama emin değilim denerim :D Arda mtg öğrettiğinden aklına gelmemiştir :)
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

İşte yine bir deneyimsiz DM klasiği Bir human sorcerer masa altına elini uzatıp bir halflingle konuşur gibi yapıp bir elfi charm person edebiliyor (not;unutanlara hatırlatayım elfler slepp,ghoul touch ve charm person gibi basit büyüleri yemez :) )
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

mathius wrote:İşte yine bir deneyimsiz DM klasiği Bir human sorcerer masa altına elini uzatıp bir halflingle konuşur gibi yapıp bir elfi charm person edebiliyor (not;unutanlara hatırlatayım elfler slepp,ghoul touch ve charm person gibi basit büyüleri yemez :) )
Elfler Sleep türevi büyüleri yemiyorlar doğru ama charm yemez diye bir şey yok +2 save bonusları var sadece.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Yani imkansız olan bişeyi başardım yinede...
Düşünsene yanımdaki halflingle konuşur gibi yaparken elfin benim büyü yaptığımı anlaması lazım büyücü bir tribe onlar, ayrıca bi sürü bonusları fln v hiç hesaplamadı Dmimiz...Direkt yediğini söyledi...
Post Reply