Bursa ( oyuncu ve DM)
Bursa ( oyuncu ve DM)
Player handbook alıp oğrenmeye başladım daha önce deneyimim yok , heykel civarlarında oyunu oynatabilecek bir DM ve oyuncular olursa sevinirim hem deneyimim olsun ve yavastan oynamaya baslıyım
Elessar haklı abicim, ben MSN üzerinden zar programı da buldum, gel biz internet üzerinden oyun çevirelim, ben adam topladım say, hem yaşıtımız 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Gerçekten, o kadar dağıldı ki site, ben bile eskileri sayılırım artık, çok kötü durumdayız.Sanırım yeni nesil FRP'ci olmacak
Ben yayabildiğim kadar yayıyorum, ancak artık FRP diyince akıllarına zaman kaybı, yazarak, düşünerek oyun mu oluyor sorusu geliyor
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Seninki bencillik falan değil tabi, gayet tabi haftanın bir günü ayırabilir herkes, ama Bursa'da adam gibi kimse yok
Diyorum ya, MSN üzerinden oyunu oynatabilirsin.Bak Elessar, ben, sen, buluruz birkaç kişi daha, FRP oynayan bir yaşıtım var, onu da kaybetmeyeyim
Diyorum ya, MSN üzerinden oyunu oynatabilirsin.Bak Elessar, ben, sen, buluruz birkaç kişi daha, FRP oynayan bir yaşıtım var, onu da kaybetmeyeyim
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
slickblade
- Kullanıcı

Sitede aktif kişi azaldı diye FRPden soğumak bana biraz alakasız geldi açıkcası. Sonuçta sitenin amacı FRP ile ilgili bilgileri sağlamak, güncel haberleri vermek ve FRP oynayanların bir araya gelebileceği bir platform oluşturmak; fazlası değil.
FRPyi oynayacak bir arkadaş grubu olmayınca oyun zaten birşey ifade etmez kanımca. FRP arkadaş grubunu değil, arkadaş grubu FRPyi getirmeli bence. FRP oynamak için bilen birilerini aramaktansa arkadaşlarımıza FRP öğretmek daha işlevli olabilir.
MSNden oynamak da oyundan soğumamak bir seçenek tabii ki. Oyun olursa bana da haber verirseniz memnun olurum
.
FRPyi oynayacak bir arkadaş grubu olmayınca oyun zaten birşey ifade etmez kanımca. FRP arkadaş grubunu değil, arkadaş grubu FRPyi getirmeli bence. FRP oynamak için bilen birilerini aramaktansa arkadaşlarımıza FRP öğretmek daha işlevli olabilir.
MSNden oynamak da oyundan soğumamak bir seçenek tabii ki. Oyun olursa bana da haber verirseniz memnun olurum