! ! ! Kısa Film Senaryosu Yarışması ! ! !

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Kaç tane katıldı, az mı oldu katılım? :|
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Katılanlar burada isimlerini söyleyenlerle aynı... İki kişi başka bir değişle.. Bir arkadaş daha gelecek pazartesiye kadar senaryosunu yollayacağını söyledi ki bu durumda katılanların sayısı 3 oluyor...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Sanırım senaryo yazmak öykü yazmaktan farklı olduğu için bu kadar az katılım oldu. İşin doğrusu benim yazdığım yazı da ne kadar senaryo kıstaslarına uygun bilemiyorum. Umarım bu ek sürede başka katılanlar da olur.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

İsterseniz benim Gecikmiş Ã?ykümü yollayabilirim ama 15 dk.lık bir film için nasıl olur bilemiyorum. Küçük oynamalar yapılabilir. Ama baş rolde iki kişi var. Diğerleri sadece askerleri oynayabilir :???:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaşlar hepimiz bu konuda daha ilk adımları atıyoruz. Ne kadar ilerleriz ilerlemeyiz bize kalmış. Ancak elbette zor olacak ilk adımlar... : ) ) ) Olmazsa bundan sonra bir öykü yarışması da yaparız. : ) ) )

Ancak yazdıklarınızı yollamaktan çekinmeyim. Arunt_Khan eğer öykünü yollayacaksan sadece eğer istersen karakterlerin görünümünü ve de hikayenin nasıl çekilebileceği ile ilgili tavsiyelerini yollayan bir bölüm ekle ve gönder...

Bu arada Devrimk. Senin yazdığın saon derece uygun yarışma tarzına... Ã?ekebilir miyiz? Ã?ekemez miyiz? Onu yaışmadan sonra düşünürüz... Ancak bana çekilebilir gibi geliyor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Firble sana senaryomu göndermiş bulunmaktayım :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Senaryonu aldım. Hayırlı olsun... : ) ) ) Hala göndermek isteyenler arkadaşlar varsa bir günleri daha var. : ) ) ) )
HARBE GİDEN
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Senaryo yarışması böylece bitti arkadaşlar... Dwaxer ın gayri resmi yolladığı senaryoyu sayarsak elimizde 4 kişinin gönderdiği senaryolar var. Bence fena olmadı...

Değerlendirme komitesi üyelerine senaryoları yolladım. Var olabilecek sınavları da hesaba katarak sonuçların açıklanış tarihinin 7 nisan olmasının iyi olacağını düşündüm. Böylece aceleye getirilmeden rahat rahat değerlendirilir senaryolar.
HARBE GİDEN
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Gönül isterdi ki yazma yetisi olan herkes katılsın. :cry:
Been there. Seen that. Got the scars.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Daha iyi olurdu tabii... Ancak şimdi elimizde senaryolar var... Bakalım... Yarışma süreci tamamen sona erdiğinde tekrar düşünmemiz gerekli. Sonuç olarak filmi tek başıma çekemem. : ) ) ) ) Eğer eski ekip hala istekli ise... Senaryoları nasıl çekeceğimizi düşünmeye başlarız.
HARBE GİDEN
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Peki senaryoları buradan yayınlamıyacak mısınız? Merak ettim diğerlerini.
Been there. Seen that. Got the scars.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Sonuçlar belli olduktan sonra tüm senaryoları burada yayınlayacağız. Hem eğer kısa film projesine devam edeceksek senaryoları hepimizin görmesi gerekiyor.
HARBE GİDEN
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Evet arkadaşlar yarın büyük gün sonuçları açıklıyorum yarın... : ) ) ) Hadi bakalım heyecan dorukta. : )
HARBE GİDEN
Locked