Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)
-
Mark
- Kullanıcı

şehirde büyü yapmamaya dikkat edelim, bence. Etrafta savaş büyücüleri geziyor. Kesin herhangi yapılacak dua yada büyüyü saptayıcak büyüler yapmışlardır.
O zaman ben harita almaya seninle gelirim. Sonra benimle büyücü dükkanına gelsene
O zaman ben harita almaya seninle gelirim. Sonra benimle büyücü dükkanına gelsene
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Niye, şehirde büyü yapmak yasak mı? Zaten adamdan izin alıp yapacağım, zararsız bir büyü bu; yalan söylemeyecek sadece, istemezse cevap vermeyebiliyor.
Bu arada devrimk, şehrin görüntüsüne bayıldım,
olmaz böyle şey.
Mark, gideriz tabii, neden hep birlikte dolaşmayalım? Ben Wulfgar ile birlikte weapon & armorshmite gideceğim, çünkü hem zırh alıcam ama daha önemlisi, Wulfgar'ın karizması çok düşük olduğundan dükkancılarla konuşma işini (yüksek diplomasi yeteneğim sayesinde
) pazarlık, vs ben yapayım diyorum. Ya da Huor da olabilir. Ama bence hep birlikte dolaşmalıyız, ayrılırsak yankesicilerin, vs hedefi oluruz; burası büyük şehir ne de olsa, adamı yer! :schemes:
.
Bu arada devrimk, şehrin görüntüsüne bayıldım,
Mark, gideriz tabii, neden hep birlikte dolaşmayalım? Ben Wulfgar ile birlikte weapon & armorshmite gideceğim, çünkü hem zırh alıcam ama daha önemlisi, Wulfgar'ın karizması çok düşük olduğundan dükkancılarla konuşma işini (yüksek diplomasi yeteneğim sayesinde
.
.
Vay aksiyon haa!
Arkadaşlar şimdi sırası değil belki ama bilmeniz gereken bir şey var. Aşağıdaki resim Lathander'in (Olaf'ın Tanrısı) işareti. Zaten Olafın boynunda asılı tahtadan yapılma bir tane var bu resimden. Gerekirse havaya kaldırıp dua ediyor, zombileri filan turnundead yapıyor.
Bir de Olafın bir mühür yüzüğü var. Hani mesela mektuba mum döküp damgalarsın ya, öyle. Bu mühür de aynı aşağıdaki işaret gibi ama alt kısmında küçük bir el yazısıyla "Olaf Irondome" yazıyor. Yani bunu hepiniz biliyorsunuz böyle bir işareti görünce Olaf'ın mühür bastığını anlamanız lazım. Yani ne olur ne olmaz diye yazma ihtiyacı hissettim. Bilginize.

.
Vay aksiyon haa!
Arkadaşlar şimdi sırası değil belki ama bilmeniz gereken bir şey var. Aşağıdaki resim Lathander'in (Olaf'ın Tanrısı) işareti. Zaten Olafın boynunda asılı tahtadan yapılma bir tane var bu resimden. Gerekirse havaya kaldırıp dua ediyor, zombileri filan turnundead yapıyor.
Bir de Olafın bir mühür yüzüğü var. Hani mesela mektuba mum döküp damgalarsın ya, öyle. Bu mühür de aynı aşağıdaki işaret gibi ama alt kısmında küçük bir el yazısıyla "Olaf Irondome" yazıyor. Yani bunu hepiniz biliyorsunuz böyle bir işareti görünce Olaf'ın mühür bastığını anlamanız lazım. Yani ne olur ne olmaz diye yazma ihtiyacı hissettim. Bilginize.

.
Aa, harikasın Wulfgar, pençe silah sayılmaz!
Huor ise süper büyüler deneyecek

Huor ise süper büyüler deneyecek
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Puhahahaha!..Tersyuz wrote:diyene bak.Mark wrote:şehirde büyü yapmamaya dikkat edelim, bence.![]()
Olaf sen günaha girme kadının mahrem yerlerini görme diye yaptı invisibilityi.dwaxer wrote:Mark, teprikler cesedi görünmez yaptın, şimdi sezeryan ameliyatını el yordamıyla yapmak zorunda kalacağım. :schemes:
.