Yeşeren Umutlar

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Locked
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor inanılmaz sinirlenmişti, anlatamamıştı, öyle düşünüyordu.

*Bak, bu çocuk savaşta senin kadar dayanıklı değil, ben de öyle, ya da küçük dostumuz da, hepimiz savaşta çok rahat ölürüz, ama tabi, sen tepemizden inen okları durdurabilirim diyorsan o başka, ya da ben tek başıma hepinizi korurum diyorsan o başka, ya da hiç ok ya da kılıcımız olmadığı halde, savaşabilirim diyorsan o başka, ya da siz ölürseniz ölün ben yırtarım diyorsan o bambaşka!*

Sonra susmaya çalıştı ancak sürekli bir şeyler söylemek istiyordu, ve söyledi.

*Minnä!*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Gnom alevlenen kavgayı telaşla durdurmaya yeltendi: "Huor, tamam sakin ol! Sen de yüksek elf. şu bulunduğumuz durumda kavgalar hiç işimize yarayacak gibi durmuyor. Eminim şakjalar da yaramaz! Bu yüzden şimdi akıllıca bir plan kurmalıyız."

"Ah ve zincir konusu. Zincir yok, ama belki ip bulabiliriz. Umarım aranızda nasıl sıkı düğüm atılacağını bilen vardır!" dedi ve ip aramaya koyuldu. Aniden aklına bir fikir geldi. Cebinden mekanik ejderhayı çıkardı. İnce bir makara ipi vardı! Belki inceydi ama büyük ihtimalle birkaç ayarla ipi de kalın bir halata benzetebilirdi. Mekanik ejderhasından sessizce özür diledi ve seslendi: "Hey, sanırım 'zincirimiz' hazır!"
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor, *Çok güzel, inan bana sağlam düğümler atabilirim!* dedi eline ipi alarak.Ardından Dryad dostuna Elfçe seslenerek,

*Söyler misin dostum, hazır mısın?*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Algenia trans halinden kalktıktan sonra hapisten kaçmak için acele ettiği için Huor ile tartışmaya başlamıştı. Gnom dyrad'ı zincirlemek için bir kaç bir şey ayarlıyordu. Safir Huor'a dikkatle baktı. Tam bir şey diyecekti o sırada Huor, Dyrad'a elfçe bir şeyler demeye başladı. o da sustu.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ã?ocuk neler olup bittiğine bir türlü anlam veremiyordu. Herkes birbirine bağırıp çığırıyordu fakat o neler söylenildiğinden zerre anlamıyordu. Gözü tekrar Dryada doğru döndü, kasabasında onlar hakkında bolca hikaye anlatılırdı. Yanına gidip okşamaya başladı dyradı. Sonra üzerine tırmanmaya çalıştı ama başaramayıp yere düştü. Sonra gülümseyerek yerde oturmaya devam etti.
Last edited by Alenthas on Sat Mar 29, 2008 9:20 am, edited 1 time in total.
Image
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Adını bilmediği küçük çocuğun başırısız dryad'a tırmanma çabaları Lydronk'un gözünden kaçmamıştı. Bu çocuğu gittikçe daha çok sevmeye başlıyordu. "Bana güldüğüne göre espri anlayışı gelişmi olmalı!" diye düşündü gnom. Ã?ocukta böyle bir haine vardıysa, kesinlikle o çocukla konuşmalıydı. Ã?ocuğun barbar olduğu bazı davranışlardan belli oluyordu. Barbarların bir kısmı gnomlara oldukça yakın yaşardı. Acaba gnom dili bilir miydi? Belki goblin dili? Ã?ocuğa yine yakınlaştı, şansını gnom dilinde deneyecekti. Bu küçük çocuk çok yabancı dil bilmiyor olabilirdi. Ne bahtsızdı! Bir dryad görmüştü, onunla konuşamıyordu, bir çocukla da konuşamıyordu!

Parmağını sevecen bir şekilde sallayıp "Sakin ol evlat, henüz o dryad'a binemezsin!" dedi gnom dilinde.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor eline ipi almış, Dryad'dan cevap beklerken, ileride goblinler göründü yine, Huor hemen arkaya attı ipleri, Goblinler gelmiş, içeriye bir kızıl elf sokmuşlardı, asil bir görünümü vardı, gururlu ve dik görünüyordu.İçeriye hiç beklemeden girmeyi kabul etmişti.Ã?ünkü buradan çıkacaktı!Biliyordu!

İçeri girdiğinde, herkesin panikle ve korkuyla kendisine baktığını farketti.Büyük ihtimalle bir şeyi yarıda kesmişti.Herkesin ani bir şekilde durduğunu farketmişti.

*Ben Teemieri Elanessë.Sanırım burada her ırktan var?*

dedi hafiften küçümseyici bir bakışla.

-Freddie Mercury
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Etrafına baktı. Neler oluyordu burada...
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Safir ayağa kalktı. Huor'a döndü: "Deru'nın keyfini bekleyemem. Hemen onu bağlayın. Gnom hazır olunca hepimize büyünü yap ya da her ne haltsa yeter ki goblini gibi görünelim."
Sonra yeni gelene döndü: "Merhaba! Burada kalma gibi bir düşüncen olmadığını biliyorum. Hızlıca söyleyim ya da her neyse kısaca kaçıyorum işte. Arkadaki diğer salak mahkumlar iyiden iyiye kıllanmadan kaçmamız şert artık."
Algenia'ya bakıp: "Senin planını tam olarak bilmiyorum. Ama hepimiz aynı anda çıksak daha iyi galiba." dedi.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

ALgénia cevabını daha öncede söylemişti."Dediğim gibi size göre hareket edicem. Bay Huor'da aynı cevabı aldı. Sadece çocuğun başına bir şey gelirse müdahale ederim." ded. Daha demin çocuğa onların bakmalarını söylemişti. Ama şimdi içinde bir sorumluluk duygusu taşyordu nedense. Cevabı basitti. O bir çocuktu. Daha bir çocuk...
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

"Sakin ol büyücü, eninde sonunda çıkmayacak mıyız sonunda? Sabır pekçok şeyin anahtarıdır. Mesela mekanik ejderhalarım. Uçabilmelerini sağlamam kaç yılımı aldı biliyor musun? Gerçi şimdi birinin makarasını çıkartmak zorunda kaldığım için üzgünüm... Her neyse, artık şu işe yaramaz çirkin aptal yartıklara dönüşebiliriz!"

Saçına karışmış kahverengi sakalını bir süre karşıdı. Birkaç sözcük geveledikten sonra goblinlere, şu işe yaramaz çirkin aptal yaratıklara, oldukça benzer bir hal aldı.

"Ah, oldu sanırım. Peki büyücü, hazır ol! Bu arada sen benim adımı biliyorsun sanırım ama ben seninkini bilmiyorum. şu mevzuu aradan çıksa iyi olur! Daha beraber hapisten kaçacağım kişinin adını bilmiyorum!"
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Başta senin gerçekten bu işi başarıp başaramayacağın konusunda tereddüt vardı; ama gerçekten goblin gibi görünüyorsun. Bir tek kokun eksik..." dedi Safir. Sonra gnoma bakıp: "İsmim ise Safiel sanımrım." dedi fısıltıya doğru giden sesiyle.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

"Sanırım? İsmini hatırlamadığını söyleme. Aslında bir arkadaşımın hatırlatıcı bir icadı vardı, birgün bizim oralara gelirsen denemelisin!"

Dryad'ı bağlamakla meşgul olan Huor'a ve yeni gelene baktı. "Huor meşgul olduğuna göre, sanırım seni bir gobline dönüştürmeliyim, Safiel. Safiel dememde bir sakınca ytok deği mi? Bay Safiel daha mı uygun olur?"

Yine deminkine benzer sözleri geveledi, Safiel de artık bir goblin olmuştu. "Eh, herkesi çevirmek çok zamanımı almaz umarım." dedi ve geri kalan kaçacakları gblin kılığına sokmaya girişti.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ã?ocuk kendisindende kısa olan garip adama kafasını yana yatırarak baktı. Dediğinden hiç bir şey anlamamıştı ama yaşadığı yerdeki yetişkinler öyle işaretler yapınca o an yaptığı şeyi yapmaması gerektiğini düşündü. Bir süre daha anlamsızca baktıktan sonra konuşmaya başladı.

"Gorh kelthelon bera? Kyorg hen marena bera? Marena yek kyorg lem. Marena neh bera?" diye hızlı ve şüpheci bir şekilde konuşuyordu. Sonra tekrar dryada dönerek uzun uzun bir şeyler anlatmıştı. Dryad hiç bir şey anlamıyor olsa bile bunu gülümseyerek belli etmiyordu.

Sonra arkasından tanıdık bir kaç kelimenin söylendiğini duyunca arkasına döndü. Ama o sevecen gnom gitmiş, yerine bir goblin gelmişti. Ã?ocuk hemen ayağa kalkıp goblinin üzerine koşturmaya başlamıştı.

"Nim goblin! Kenah li on!" fakat koşarken goblin tekrar aynı kelimeleri söylemişti ve yanda başka birinin daha goblin olduğunu görünce korkmaya başlamıştı. Adımlarını yavaşlattı ve gerisin geriye dyrada doğru koşturdu. Eğilerek altına girdi ve ön sol bacağına sarılarak titremeye başladı.
Image
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

" Bana da, büyünü yap. " Küçümseyici konuşmasıyla devam etti.

" Goblin dilini de gayet iyi konuşuyorsunuz. "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Locked