En gözde anime karakteriniz? Neden?

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Post Reply
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

En gözde anime karakteriniz? Neden?

Post by Gorath »

Eh bir nedenle birlikte sizin için en tepede duran anime karakterini alalım. ^_^ Ayrıca birbirimizin gözdelerini ve nedenlerini eleştirerek o karakterlere de geniş bakış açıları getirebiliriz. :)

Ben başlıyorum.

Bazıları için süpriz olabilir ama benim krallık tahtını vereceğim karakter kesinlikle ippodur. ^_^ Nedenine gelirsek;

Code: Select all

Babasız büyüdü ve okulda tam bir ezikti. Büyük bir boksör tarafından bulunana kadar. Boksu öğrendi ve ardından bu sporu çok sevdi. Ona bağlandı. Hayatını bir boksör olmaya adadı ama görevlerini de geride bırakmadı. Bırakamazdı! Annesine her zaman yardım etti ve işini yürütmeye devam etti. Ama her şeye rağmenki boksörlerin hayatını anime gözlerimizin önüne seriyordu- kibarlığını kaybetmedi. ^_^ Eskiden kendisini dövenlerle arkadaş oldu ve her ne kadar istediği farklı bir seyirci kitlesiydiyse de onların arkadaşlığını dareddetmedi. Gerçekten de bu karakterin gönlümde apayrı bir yeri oldu bir süre önce bu seriyi izlediğimde.  Tahtım onundur. ^_^
Evet, peki ya siz? :)
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by entreri2 »

Pokemonda ki Ash iyi bi elemandı kücükken severdm baya :)

Byblade'de kai vardı oda baya karizmaydı ağır bi tarzı vardı..

Ama Basilisk'de ki Gennosuke'yi ayrı tutuyorum hepsinden..Gerçekten harika yapılmış bir karakter..

Birde Alucard var..Jarlaxle'yi anımsatan bir tarzı var onunda..

Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Bende Avatar'ı çok seviyorum.Her ne kadar daha çok toy olsa da hoşuma gidiyor özellikleri falan.
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Beyblade'deki KAİ sağlamdır

Bir de Pokemon'Daki Brock (böyle mi yazılıyor bilmem ama sapık olan :D )
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bleach te ki Kurosagi ichigo. Nedeninde tam emin değilim ama galiba en zor durumda bile vazgeçmiyor olması. Diğer animelerde olduğu gibi anakarakter dayak yiyip yiyip, sinirlenince son anda kazanma olayı yok bunda. İçsel savaşı ya da güçsüzlüğünden yakınması gibi durumlar yüzünden en favori karakterimdir.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Dragoon balldaki songoko.
Çok saf çok sempatik. =)

Aynı zamanda görünüşü insanı aldatıyor karşınıza çıkabilecek en güçlü şeylerden biri...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Yagami Raito (Light)

Cok severim halve hareketleri süper.Konusması mantıgnı kullanması falan zaten Death note karakterlerinin hepsi mükemmel.

Ama Light dan da sevdigim birisi var Ryuk :D ahaha her zaman gülüdum izlerken o yaratıga konusması esprileri süper.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Post Reply