Etkisi altında kalınan animeler.
Etkisi altında kalınan animeler.
Ben deli bir anime fanıyım.Bircok anime izledim bir cogununda etkisin de kaldım ama beni en cok sarsanlardan birisi;
Kimi ga nozomu eien (rumbling hearts) di.Genelde belki kızlar izleyip etkisi altında kalmıs olabilirler ama beni feci derecede etkilemisti.
Kimi ga nozomu eien (rumbling hearts) di.Genelde belki kızlar izleyip etkisi altında kalmıs olabilirler ama beni feci derecede etkilemisti.
şimdi anime kavramı tam olarak neleri kapsıyor?
Mesela Yugi-Oh olabilir mi? Hat safada etkisinde kalmışımdır
Ya da BeyBlade, Küçükken Fan'ıydım
Ammaaaaaaaaaa Pokemon dedin mi akan sular dururdu benim için.Hatırlıyorum 6 yaşında olduğum zamanları, mükemmel bir şeydi.Harbiden sevmiştim.
Mesela Yugi-Oh olabilir mi? Hat safada etkisinde kalmışımdır
Ya da BeyBlade, Küçükken Fan'ıydım
Ammaaaaaaaaaa Pokemon dedin mi akan sular dururdu benim için.Hatırlıyorum 6 yaşında olduğum zamanları, mükemmel bir şeydi.Harbiden sevmiştim.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Kimi ga nozomu eien'i seven birini daha gördüm sonundaç Pek çok kisiye göre oldukca sıkıcı bir animeymiş.
Elfen Lied etkileyici bir anime. Daha da varda şimdi hepsini yazamayacağım. Zaten Arapça klavye her kelimeyi bir kaç kere silip yazıyorum.
Elfen Lied etkileyici bir anime. Daha da varda şimdi hepsini yazamayacağım. Zaten Arapça klavye her kelimeyi bir kaç kere silip yazıyorum.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Hani böyle güzlerimi doldurmak değilde beni gerçekten coituran bir anime Basket aşkı )Slam dunk vardı. Hanamichi Sakuragi yi hala severim. Sevecek ve sevenleri de destekleyeceğim.
Birde Cowboy Bebop var. Gerçekten etkilenilecek bir anime ki aynı derecede etkikleyici olarak aklımda kalmış olan Cobra ile başabaş gider. Her ikisinde de kahramanların merkezinde ceryan eden olaylar öylesine güzel örülmüş ki. Yalnız Cowboy Bebop ın filmi Cobranın da ilk hikayesi bence en güzelleri.
Yok yani hakkaten etkisi altında kaldığım animeler sanırım bunlar. Yine olsa yine izlemek isteyeceğim her türlü duyguyu gerçekten de yaşatıyorlar. Tek bir karesinden dahi sıkılmadım bunların.
Ancak duygusal patlama deynce tekrar ediyorum
Kimi ga nozomu aeien
Birde Cowboy Bebop var. Gerçekten etkilenilecek bir anime ki aynı derecede etkikleyici olarak aklımda kalmış olan Cobra ile başabaş gider. Her ikisinde de kahramanların merkezinde ceryan eden olaylar öylesine güzel örülmüş ki. Yalnız Cowboy Bebop ın filmi Cobranın da ilk hikayesi bence en güzelleri.
Yok yani hakkaten etkisi altında kaldığım animeler sanırım bunlar. Yine olsa yine izlemek isteyeceğim her türlü duyguyu gerçekten de yaşatıyorlar. Tek bir karesinden dahi sıkılmadım bunların.
Ancak duygusal patlama deynce tekrar ediyorum
Kimi ga nozomu aeien
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
İlk seyrettiğim animeler arasında... Wolf's Rain. Sonunda salya sümük ağlamıştım. Sonra son bölümü tekrar seyrettim, yine hüngür hüngür ağladım. Bu gün bile düşündüğümde duygulanırım. Çok güzel bir animeydi.
İkinci olarak da Genshiken'den çok etkilenmiştim. Bence bu siteye takılan herkesin seyretmesi gerekiyor. Nedenini sormayın, seyredince anlaşılıyor.
İkinci olarak da Genshiken'den çok etkilenmiştim. Bence bu siteye takılan herkesin seyretmesi gerekiyor. Nedenini sormayın, seyredince anlaşılıyor.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı