Kayıp Hanın Yolcuları [Eleştiri ve sohbet (Toplan
Biliyorsunuz ki en son ben yazdım, yoksa iki dakka durmazdım :'(
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Anımı yazdım, sonra bizimkiler orayı bırakıp buraya geldiler
Sonra bizimkiler beni sattılar 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Bir hikayeye belli sayıda insanın düzenli katılımın sağlanabileceği en uzun süre benim öncekim deneyimlerden öğrendiğim kadarıyla üç ay. Daha uzun hikayeler ancak kararlı bir ya da iki yöneticinin kontrolünde ya da hatta mümkünse sürekli değişen yöneticilerin yönetiminde sürekli eski oyuncuların çıkıp yenilerinin girmesi ile devam edebiliyor.
Böyle yapılmıyorsa hikayenin bir ya da iki ay içinde bitecek şekilde planlanması daha iyi olabilir. Ama hikaye bitmeye de bilir... Bu da bence çok çok kötü bir durum değil. Bence Ölüme Ã?ıkan Hayat epey uzun süre devam etti mesela... Epey kişiyi de topladı.. Oldukça iyi bir hikaye idi. : ) ) )
Bu hikayeyi senin devam ettirmen de iyi olur Clicks. : ) ) En kötü ihtimalle diğer karakterlerden ayır karakterini ve sadece senin karakterin için devam ettir öyküyü bence...
Böyle yapılmıyorsa hikayenin bir ya da iki ay içinde bitecek şekilde planlanması daha iyi olabilir. Ama hikaye bitmeye de bilir... Bu da bence çok çok kötü bir durum değil. Bence Ölüme Ã?ıkan Hayat epey uzun süre devam etti mesela... Epey kişiyi de topladı.. Oldukça iyi bir hikaye idi. : ) ) )
Bu hikayeyi senin devam ettirmen de iyi olur Clicks. : ) ) En kötü ihtimalle diğer karakterlerden ayır karakterini ve sadece senin karakterin için devam ettir öyküyü bence...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

selam arkadaslar bende geldim yavas yavas butun hikayelere giris yaptim ayni zamanda akademiye devamin gururunu yasiyorum
karakterimi tanitayim
Toledoras Elessar Telemnar
Fighter ve ozan bir karakter aslinda nerdeyse hep ayni karakteri kullaniyorum oyunlarda ama cok hakim oldugumu dusundugum icin firble saolsun ozanligada basladik site ole ikisi karsik
gecmisimi zaman icinde hikayede veririm
sole kullandigim klasik karakteride yazayim
)
Irk: İnsan
Sınıf: Fighter ozan
Boy: 1.82
Kilo: 70
Goz: Ela
Sac: Omuzlara kadar kumral
Sakal: Kirli sakaldan biraz daha uzun
karakterimi tanitayim
Toledoras Elessar Telemnar
Fighter ve ozan bir karakter aslinda nerdeyse hep ayni karakteri kullaniyorum oyunlarda ama cok hakim oldugumu dusundugum icin firble saolsun ozanligada basladik site ole ikisi karsik
gecmisimi zaman icinde hikayede veririm
sole kullandigim klasik karakteride yazayim
Irk: İnsan
Sınıf: Fighter ozan
Boy: 1.82
Kilo: 70
Goz: Ela
Sac: Omuzlara kadar kumral
Sakal: Kirli sakaldan biraz daha uzun