Bursada FRP oynamak isteyenler
-
Amanchanamun
- Kullanıcı

Bursada FRP oynamak isteyenler
Merhaba ben Berkay... 30 yaşında evli barklı adamım. Ama çok seviyorum bu illeti.
4th edition kurallarına göre hazirandan itibaren forgotten realms 'te oyun oynatabilirim. İlgilenenler lutfen benimle kontak kursun...
4th edition kurallarına göre hazirandan itibaren forgotten realms 'te oyun oynatabilirim. İlgilenenler lutfen benimle kontak kursun...
-
Amanchanamun
- Kullanıcı

selam
Super bişey yaaa.... frp severlerle karşılaşmak.
ben berkay setbaşıda oturuyorum...
siparişimi verdim.. 4th edition kitaplarım haziranda elimde. ozamana dek senaryo yazıyo olucam..
ben berkay setbaşıda oturuyorum...
siparişimi verdim.. 4th edition kitaplarım haziranda elimde. ozamana dek senaryo yazıyo olucam..
-
middle-earth
- Kullanıcı

-
Amanchanamun
- Kullanıcı

setbaşı mahfelde tanışırız
setbaşı mahfelde tanışırız....
ben yurt dışına gitmekten fırsat bulabilirsem bu aralar bir buluşma ayarlarız. ben evimde yada bir arkadaşın evinde oynatmayı istiyorum.. dışarda çok zor oluyor...
biraz kendinizden bahsetsenize...
ben yurt dışına gitmekten fırsat bulabilirsem bu aralar bir buluşma ayarlarız. ben evimde yada bir arkadaşın evinde oynatmayı istiyorum.. dışarda çok zor oluyor...
biraz kendinizden bahsetsenize...
-
Amanchanamun
- Kullanıcı

merhaba
Baya bir ara verdik. Ben gercekten cok yogunum. Calısıyorum ve surekli yurt dısına gitmem gerekiyor. Mayısta fuarım var. Mayıs sonu gibi de baba oluyorum..
Lutfen benim grubuma katılmak isteyenler bana isim telefon ve nerede oturduklarını bildirebilirler mi haziran başı sizlerle kontak kurucam..
Lutfen benim grubuma katılmak isteyenler bana isim telefon ve nerede oturduklarını bildirebilirler mi haziran başı sizlerle kontak kurucam..
-
Amanchanamun
- Kullanıcı

Karakterlerinizi hazırlayın!
Sizlerden ricam. Kendinize bir karakter hazırlayın. Ben druid olacam fighter olacağım değil. Soyle.
Fiziksel özellikleriniz...
İç özellikleriniz. ( bu cok onemli )
Ornek : Yemek yerken rahatsız edilmeyi sevmem. , aile orf adet geleneklere onem veririm. Saygı duyulmak benim için cok onemlidir. vb.
Kendinize has bir tikiniz , genel hedefiniz olabilir.
bir a4 kağıda bunları dökün. Bu kağıtları yanlız ben ve o oyuncu bilecek. Bu özellikleri diğer oyuncular yanlız oyunda yavaş yavaş öğrenecek.
Fiziksel özellikleriniz...
İç özellikleriniz. ( bu cok onemli )
Ornek : Yemek yerken rahatsız edilmeyi sevmem. , aile orf adet geleneklere onem veririm. Saygı duyulmak benim için cok onemlidir. vb.
Kendinize has bir tikiniz , genel hedefiniz olabilir.
bir a4 kağıda bunları dökün. Bu kağıtları yanlız ben ve o oyuncu bilecek. Bu özellikleri diğer oyuncular yanlız oyunda yavaş yavaş öğrenecek.
-
Amanchanamun
- Kullanıcı

-
Amanchanamun
- Kullanıcı

-
Amanchanamun
- Kullanıcı

kim kim olacak
tamam kendinize karakter secebilirsiniz..
ama druid, bard , barbarian ve monk olamıyorsunuz şimdilik
ama druid, bard , barbarian ve monk olamıyorsunuz şimdilik
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Re: kim kim olacak
Nedir şu DM'lerin "druidlere ölüm" psikolojisi bir türlü anlamadımAmanchanamun wrote:ama druid, bard , barbarian ve monk olamıyorsunuz şimdilik