Ölüme Öıkan Hayat [Eleştiri ve Sohbet]
Dikkat ettiysen adama iki güçlü büyücü var burada dedim
Sen de var yane
Ayrıca biz sadece onun ilizyonunu öldürdük 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
He,Edmond wrote:Dikkat ettiysen adama iki güçlü büyücü var burada dedimSen de var yane
Ayrıca biz sadece onun ilizyonunu öldürdük
Aslında bana kalsa, ben karakterlerimizin gücünü gösterelim derim, ama bazıları saçmalık diyor 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Dwaxer senin kara şövalyeyi tekrar öldürdüğünü biliyorum. Ã?nce ilüzyonu öldürdük, ikincide öldürdüğün ise ilizyon olmayabilir. Kara şövalyeyi burasını Ravenloft gibi bir yer olarak düşünerek tasarlamıştım.
Soru: Kara şövalyenin gücü nedir?
Cevap: Kara şövalye bulunduğu bölgenin kesin ve mutlak hakimidir. O bölge sınırları içinde gücü sınırsız tanrı gibidir ve bölgesini genişletmeye çalışmaktadır.
Soru: Bölge dışında durdurulabilir mi?
Cevap: Aynı Magnus'un yaptığı gibi yokedilebilir fakat kendi bölgesindeki özel bir yerde tekrar dirilir.
Soru: Peki bunu nası yok edeceğiz?
Cevap: Kaba kuvvetle değil tabiiki. Kara şövalyenin bir zayıf yönü var.
Birimiz bunu bulacak, ama lütfen bu zayıf taraf "aha gözüne vurunca ölüyor" şeklinde olmasın. Dramatik ve akılcı bir öğe ekleyebilirsek güzel olur.
Kerdox bu lafım sana
"Buradan ancak testi alırsan çıkabilirsin usta savaşçı. "
"Ver testiyi alıp çıkayım."
demeyi akıl edemedinmi?
Soru: Kara şövalyenin gücü nedir?
Cevap: Kara şövalye bulunduğu bölgenin kesin ve mutlak hakimidir. O bölge sınırları içinde gücü sınırsız tanrı gibidir ve bölgesini genişletmeye çalışmaktadır.
Soru: Bölge dışında durdurulabilir mi?
Cevap: Aynı Magnus'un yaptığı gibi yokedilebilir fakat kendi bölgesindeki özel bir yerde tekrar dirilir.
Soru: Peki bunu nası yok edeceğiz?
Cevap: Kaba kuvvetle değil tabiiki. Kara şövalyenin bir zayıf yönü var.
Birimiz bunu bulacak, ama lütfen bu zayıf taraf "aha gözüne vurunca ölüyor" şeklinde olmasın. Dramatik ve akılcı bir öğe ekleyebilirsek güzel olur.
Kerdox'u unuttunuz yürümeye başladınız adam yerde komaya girdim diye rol kesiyor tınmıyor kimse.AlenthasLeasess wrote:Kerdox ziynetlerden bir tanesini eline aldığında aniden yere düşmüştü. Ziyneti sıkıca tutuyor, zırhsız elindeki damarlarını korkutucu bir şekilde belli ediyordu. Arkadaşları elini açıp ziyneti almayı denemişselerde başaramamışlardı. Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsın Kerdox öylece yerde kalmıştı. Bazen ağzından burnundan kan akıyordu, ama yaşamaya nasılsa devam etmekteydi.
Kerdox bu lafım sana
"Buradan ancak testi alırsan çıkabilirsin usta savaşçı. "
"Ver testiyi alıp çıkayım."