Çok cılızmış, iğne ipliğe dönmüş.AlenthasLeasess wrote:Bak senPeki madem, boyu 1.78, kilo 65... Hadi bakalım
Kayıp Hanın Yolcuları [Eleştiri ve sohbet (Toplan
Ya kardeşim kro kelimesini kullanmayın ya, nerden dolaşmıştır o kelime halka, tamamen ırkçılığın temsilidir o kelime.Tamamen bölücülüğün resmidir.Kürt kelimesinin hakaret olarak kullanılmasıdır.Lütfen dikkatli olalım
Onun dışında süper hikaye
Bir de kavgaya beni niye katmadın kardeş
şekka şekka, ok tutmaktan başka bir hünerim yok zatî
Onun dışında süper hikaye
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Önemli bir nokta;
Thorgan aslında sakar değil, Dendria'yı görünce öyle oldu.
bir de;
Thor'un kafası çok çalışmasa da çok dürüst bir insan, üçkağıt yapacağınız zaman bana çaktırmadan yaparsanız iyi olur.
Böyle başladı ama ilerledikçe bu saf karakter daha sert mizaçlı bir savaşçıya dönüşecek.
(Paladin'de olabilir bilemiyorum)
Zaman ilerletme işini nasıl yapacağız? Sakatha yattığına göre gece mi oldu?
Eğer öyleyse Thor sabaha kadar çalışacak, canı sıkılan sesten beni bulabilir.
Eğer gece için kimse bir şey yazmayacaksa sabah için yazı yazacağım.
Thorgan aslında sakar değil, Dendria'yı görünce öyle oldu.
bir de;
Thor'un kafası çok çalışmasa da çok dürüst bir insan, üçkağıt yapacağınız zaman bana çaktırmadan yaparsanız iyi olur.
Böyle başladı ama ilerledikçe bu saf karakter daha sert mizaçlı bir savaşçıya dönüşecek.
(Paladin'de olabilir bilemiyorum)
Zaman ilerletme işini nasıl yapacağız? Sakatha yattığına göre gece mi oldu?
Eğer öyleyse Thor sabaha kadar çalışacak, canı sıkılan sesten beni bulabilir.
Eğer gece için kimse bir şey yazmayacaksa sabah için yazı yazacağım.
Tamam ben sabaha kadar demir dövüyorum o zaman. 
edit:
Sabaha kadar demir dövmek sıkıcıymış.
Hani herkes yazacaktı bisürü?
edit:
Sabaha kadar demir dövmek sıkıcıymış.
Hani herkes yazacaktı bisürü?
Last edited by Tersyuz on Tue Mar 11, 2008 1:22 am, edited 1 time in total.
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Bende onu diyecektim clicks, orası biraz kötü olmuş nedeni hancı donaef'in bu durumdan istifade edeceğini tahmin ederek şöyle yazman gerekirdi:
Donaef hancıya elfin yararlandığı bu hizmetin kendisine de uygulanması için yalvarırcasına bakmaktaydı, hancı ise "Hayır, sen ödeme yapacaksın baş belası," dedi.
şeklinde bir şeyler olsaydı daha uygun olurdu düşünceme göre.
edit: Wes_Dex, Sakatha'nın mezarlıkta uyuduğu zamanı ve şimdiki zamanı söylersen hoş olucak. Eğer akşamken sabah olduysa ya da sabahken akşam olduysa uyanmayı planlıyorum
Donaef hancıya elfin yararlandığı bu hizmetin kendisine de uygulanması için yalvarırcasına bakmaktaydı, hancı ise "Hayır, sen ödeme yapacaksın baş belası," dedi.
şeklinde bir şeyler olsaydı daha uygun olurdu düşünceme göre.
edit: Wes_Dex, Sakatha'nın mezarlıkta uyuduğu zamanı ve şimdiki zamanı söylersen hoş olucak. Eğer akşamken sabah olduysa ya da sabahken akşam olduysa uyanmayı planlıyorum
Başlar başlamaz vurdun kafayı yattın. Click'sin karakterde odasına gitti. Bende demir dövüyorum. Wesdex'le Edmond'un yazmasını bekliycez herhalde.AlenthasLeasess wrote: Wes_Dex, Sakatha'nın mezarlıkta uyuduğu zamanı ve şimdiki zamanı söylersen hoş olucak. Eğer akşamken sabah olduysa ya da sabahken akşam olduysa uyanmayı planlıyorum