Geçmişin İhaneti (Yorumlar)
Geçmişin İhaneti (Yorumlar)
Yeni yazmaya başladığım hikayeme yorumda bulunursanız beni çok sevindirirsiniz. Devamı hakkında da fikirlerinizi benimle paylaşabilrisiniz. Bunu öylesine yazdım. Aklıma geldi ve beş dakikada yazdım. Onun için devamı hakkında güzel bir fikriniz varsa çok memnun olurum.
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Katılıyorum, ama gariptir ki aklımıza gelen bir şeyin daha önce başka biri tarafından yapılmış olması seçeneklerimizi daraltıyor. Bazen aklıma bir şey gelse durup, "A, böyle bir şey şunun tarafından yazılmıştı" diyorum. Bilinçaltımızdan da kaynaklanıyor olabilir, önceden duyduğumuz bu güzel fikirler aklımıza sinsice geliyor ve daha iyi şeyler yazamamamıza neden oluyor. Garip...Mark wrote:Hemen aklıma Saruman geldi.
Bence üzerinde daha çalışılmalı.
Tasvirlerin güzel ama kısa olmuş.Onun dışında gayet güzel.Nedense aklıma Saruman gelmedi benim 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Yprumların için içten teşekkürler ama orda Saruman'ı andıracak tek şey kuleden askerlere seslenmesi olabilir. Ama yüzüklerin efendisi ile alakası yok öykümün. Ne yüzük var öykümde ne de kardeşlik
Aynı zamanda benim büyücüm kara büyüler kullanır. (Necromancer veya Warlock) Yani cehennemden yaratıklar çağırır. Saruman'la büyü yönünden de bir benzerlikleri yok. Sonuna kadar okudunuz mu bilmiyorum ama geçmişi de tamamen farklı. Başındaki olaya bakıp bu orta dünya kokuyor demeyin lütfen. Darılırım. Bak küstüm bile...

Açıkçası ben hala Orta Dünya'ya benzetemedim
Yeni bölümünde birkaç ufak anlama hatası yaşadım.Sanırım benden kaynaklanıyor ama
On iki yaşındaki bir erkek çocuğa göre diğer kasabadaki çocuklardan daha bir cesurdu. Her gece rüyalarına giren beyazlar içindeki meleksi yüzüyle ona gülümseyen kadının ölümünü izlemek zorunda kalmasını saymazsak...
Bu kısımda izlemek zorunda kalmasını saymazsak demişsin ya, sence o cesaretsizlik mi?Ben o kısmı anlamadım?
Yeni bölümünde birkaç ufak anlama hatası yaşadım.Sanırım benden kaynaklanıyor ama
On iki yaşındaki bir erkek çocuğa göre diğer kasabadaki çocuklardan daha bir cesurdu. Her gece rüyalarına giren beyazlar içindeki meleksi yüzüyle ona gülümseyen kadının ölümünü izlemek zorunda kalmasını saymazsak...
Bu kısımda izlemek zorunda kalmasını saymazsak demişsin ya, sence o cesaretsizlik mi?Ben o kısmı anlamadım?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Mark
- Kullanıcı

Evet, Çok farklıymış.catboy7402 wrote:Yprumların için içten teşekkürler ama orda Saruman'ı andıracak tek şey kuleden askerlere seslenmesi olabilir. Ama yüzüklerin efendisi ile alakası yok öykümün. Ne yüzük var öykümde ne de kardeşlikAynı zamanda benim büyücüm kara büyüler kullanır. (Necromancer veya Warlock) Yani cehennemden yaratıklar çağırır. Saruman'la büyü yönünden de bir benzerlikleri yok. Sonuna kadar okudunuz mu bilmiyorum ama geçmişi de tamamen farklı. Başındaki olaya bakıp bu orta dünya kokuyor demeyin lütfen. Darılırım. Bak küstüm bile...
![]()
Sarumanla şu açıdan da benzerlik kurdum o da galiba filmin bir sahnesinde dağda yaşayan adamlara Eowyn in ülkesini yağmalarını söylüyordu... Ancak elbette bu bölümün benzer olması hikayenin tümü için çok da önemli değil... Ancak hikaye şimdilik kısa olmuş gibi... Daha doğrusu daha çok başta... Her şey yerli yerine oturmadan hikayenin havasını hissetmek zor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Bence de kısa olması daha iyi, okunmasını ve baymamasını mümkün kılıyor.Uzun olursa da okuyorum ben, ama yarısında bıraktıysam mesela, ertesi gün bir bakıyorum, yenisi gelmiş, hobaa önceki noldu, yani geri kalmak ve heyecanlanmamak mümkün oluyor.Eğer hikayeyle paralel, geri kalmadan okursak, daha iyi olabiliyor.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Ya Herdes'in söyledikleri pek inandırıcı gelmedi açıkçası
Gerçi niye inandırıcı gelmediyse, yalan borcu mu var adamın!Ã?yle ya, his bu.Bana adam biraz deli gibi geldi 
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury