Cahit Berkay - Devlerin Aşkı
Her türlü Mehter Marşı
Daha bulabiliriz
Ata ihtiyaçta harbiden sorun çıkabilir

Garip bi cümle olmuşEdmond wrote:iki kilosu 100 kiloya satılıyor bunların çoğunun!

Burada oyuncular gerçekten birbiriyle mi savaşacak? Bu yöntemin ekrana güzel yansıyacağını zannetmiyorum. Savaş sahnelerinde oyuncular karşılıklı olarak ne yapacaklarını bilmeli ve bu hareketler yavaş bir biçimde bir kaç kez tekrar edilmeli. (Sakatlık ve yaralanmalar olmaması açısından.) Sonra dijital ortamda hareketler hızlandırılabilir.AlenthasLeasess wrote: Bir çeşit RP gibi olacak ve iyi savaşan kazanacak, filmlerdeki klişe gibi illa ki iyi taraf kazanır, kötüler hep kaybeder düşüncesi olmayacak.
Bu konuya değinmen iyi oldu. Benim aklımda çekimden önce bir prova yapılması var tabii ki de. Yani oyuncular ellerine sopaları alıp savaşacaklar istedikleri gibi. Sonra çekim yapılırken daha farklı estetik hareketlerin yapması ama sonunda yine provada yenen kişinin yenmesi gibi bir şeyler düşündüm adil olması bakımından.devrimk wrote: Burada oyuncular gerçekten birbiriyle mi savaşacak? Bu yöntemin ekrana güzel yansıyacağını zannetmiyorum. Savaş sahnelerinde oyuncular karşılıklı olarak ne yapacaklarını bilmeli ve bu hareketler yavaş bir biçimde bir kaç kez tekrar edilmeli. (Sakatlık ve yaralanmalar olmaması açısından.) Sonra dijital ortamda hareketler hızlandırılabilir.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests