herkes birbirine girerse...

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

Edmond wrote:OMO reklamı vardı öyle, OMO'yla yıkananları gösteriyordu.Eski ve yeni halinin arasında OMO paketi vardı her şeyin

Elbisenin ilk hali (kirli) - OMO - Sonra temiz ve beyaz elbise
Micheal Jackson (siyah) - OMO - BEMBEYAZ
OMO siyahi insanlarla kirli çamaşırları aynı kefeyemi koymuş şimdi? Nefret ediyorum ırkçılardan.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Yok yahu, öyle bir amaçlarının olduğunu zannetmiyorum. Sonuçta eğer türkiyede çıkmış bir reklamsa (?) hiç zencilerle alıp veremediği olan bir türk görmedim :D
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Bu arada yeni bir tartışma konusu sizce Michael Jackson zenciliğinden utandığı için mi, beyaz olmayı sevdiği için mi neden ten rengini değiştirdi :)
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

CLiCKs wrote:Bu arada yeni bir tartışma konusu sizce Michael Jackson zenciliğinden utandığı için mi, beyaz olmayı sevdiği için mi neden ten rengini değiştirdi :)
kesin o hıyar da ırkçıdır. :D kesin öyle bişidir, insan o tipte görüneceğini bilmesine rağmen beyaz olur mu?
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Belkide adamcağız çok dışlandı babası beyaz annesi siyah belkide o yüzden psikolojisini düzeltmek içindiri :D
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Sen çok oyun oynuyosun :D
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Boşuna mı yazdım rekorum 25 saat diye tabi oynuyorum :D
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

bence arada gayda olmuştur o herif :D
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

evet maçlarımızın sonuçları geliyor buyrun:

Simitçi Osman vs. Gandalf

Müthiş bir giriş şovunun ardından Gandalf Simitçi Osman'ı (SO) dehşet bi büyüye başvurarak deviriyor fakat müthiş bir şekilde doğal büyü dayanıklılığıyla ard arda gelen dehşet büyüleri sanki üzerine su atılmışçasına karşılayan SO pekte umursamıyor bu saldırıları, SO süper düper simit combo streak'a başlıyor, Gandalf iyi bir kalkan oluşturuyor ve işte beklenen an, Gandalf'ın büyüsü SO'nun diş kıran, kafa koparak sıcak simitlerine karşı, ard arda gelen simitlere büyülü duvar bile dayanmıyor, ve kafaya girerek Gandalf'ı kanlar içinde bırakan bir simitten sonra SO zaferi, 4 efe rakıyla kutluyor, ayrıca sakız adasından getirdiim sakızlı likörleride su içercesine fondipliyor. Nası bi constitution'dur lan bu. Neyse sonraki maç

Scorpion vs. Einstein

Maç Einstein'dan bir atom yağmuru ile başlıyor, amaç rakibi kanser etmek, fakat scorpion hiç beklenmeyen bir kanca saldırısıyla Einstein'ı tutuyor, tam çekerken dahi arkadaşımız yüksek IQ'sunu kullanarak mind flayerlar'ı bile utaç içinde bırakan bir mind control'e başlıyor, scorpion tam bir süre etkilenmişken bir anda kurtuluyor fakat bu bekleyiş sırasında etrafı kendisinden çıkan alevlerle sarılı scorpion'a bir osuruk bombasıyla sessizlik bozuluyor, alevleri dostu olarakta görse, atomlarla güçlendirilmiş bir osuruk bombasından sonra cayır cayır yanan scorpion feci şekilde can veriyor.

Tarkan vs. Doppleganger (adı çükütaycanmış ama biz DG diyelim kısalık olsun)

Maç başlıyor, tarkan kuzu kuzu adlı şarkısını söylüyor, fakat dg aynen onu taklit ediyor, tarkan metamorfoz olup dg oluyor fakat dg dg olarak kalıyor. Anlamsız ve yaklaşık 3,5 4 saat süren sıkıcı bir bakışma süresi ardından dg tarkan'ı sinir etmek için tüm şarkılarını basına açıkl bi ekilde söylemeye başlıyor, ticari kaygıyla kapten giden Tarkan malesef kurtulamıyor.

arkadaşlar devamı gelicek çok yoruldum sonra yazarım.
HeroThoR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by HeroThoR »

Müslüm baba vs. Raistlin macında müslüm baba parcaya girer raistlin kendini keser müslüm baba kazanır
Post Reply