herkes birbirine girerse...

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

herkes birbirine girerse...

Post by lightflarer »

arkadaşlar simitçi osman mesajını atarken aklıma bişi geldi bi grup normal bir insan ve fantastik karakter arasında kapıştırma yapıyorum, iddia bayii'de benim, iddialarınızı göriim, ona göre 1 hafta sonra sonuçlıycam bu kapışmaları, ama çok mesaj gelmezse sonuçlanma uzar, çünkü fala kazıklayamam sizi :D işte listeler

Simitçi osman vs. Gandalf (gandalf 1'e 2000 veriyo :D )

Scorpion vs. Einstein

Tarkan(metamorfoz :D ) vs. Doppleganger(herangi bitane)

Drizzt vs. Ferdi Tayfur

Müslüm baba vs. Raistlin

Kasap Hüseyin vs. Jigsaw (psikopatların savaşı)

Neo vs. Bülent Ersoy

Hephaestus (kırmızı ejder olan fr'de) vs. Nilay bebek (aguluyo daha)

Noel Baba vs. Yan komşu Nebahat (hani sürekli tava tava baklava getiren nebahat teyze var ya 90 yaşında, lan nası yapıyo bu kadar şeyi dedğimiz o işte)

Artemis Entreri vs. Muazzez Abacı

Ã?ükütaycan vs. Bruenor Battlehammer

Azalin vs. Rey Mysterio :D

Homer Simpson vs. b.k yiyen sümüklü böcek kılıklı pitona benzeyen hamam böceği (kısaca BYSBKPBHB) (bu maç çok konuşulacak)

ilk kadro bu kadar ikinci maçlar deplasmanda (geyiğin gözü çıksın emi :D )
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Simitçi Osman vs Gandalf - Simitçi Osman diyorum, neden çünkü taş gibi simitleri Gandalf'a satıp dişlerinin dökülmesine neden olur, ardından Galdalf da büyü yapamaz

Drizzt vs Ferdi Tayfur - Tabii ki Ferdi Tayfur, Drizzt zaten çok yufka yürekli adam -ah yani drow. Ferdi "Aaağğbii vurmaa," diye ağlamaya başladığı an zaten Drizzt palaları atar yere

Müslüm baba vs Raistlin - Raistlin anladığım kadarıyla ağır bir arkadaş, Müslüm baba şarkıyı söylediği an ikisi birlikte türkü bara gidip içmeye başlarlar. Bu müsabaka berabere.

Diğerlerini tanımadığımdan -ya da aklıma bir şey gelmediğinden- benden bu kadar :D

edit: Son olarak Homer Simpson vs diğer böcek arkadaşın müsabakasında Homer kazanır, nedeeen; çünkü Homer her şeyi yediği gibi böceğide bir güzel yer, hatta göbeğinden biraz sos bile katar :D

bi edit daha: Hephaestus vs. Nilay bebek - Nilay diyorum çünkü agulayan arkadaşın yanlışlıkla ölümcül bir büyü sözlerini söyleme ihtimali düşükte olsa var. Ha, çok uç bi nokta oldu ama olsun hayatın ucunda yaşamak lazım (diyede bir felsefe yaparaktan ufak ufak tüyeyim..)
Image
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

müslüm baba vs. raistlin mücadelesini çok güzel anlatmışsın, aynısını yapmayı düşünüyordum, değiştiricem şimdi :D
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Simitçi Osman simitlerini Gandalf'ın tam alnının çatına attığında gandalf bayılır. Simitçi Osman'da Gandalf'ı alır simit yapar.

Scorpion ve Einstein'da Einstein tabi alır. Adam Psikopat. Scorpion felan dinlemez öküzün boynuzları üzerinde durmayan bi dünya maketini alır scorpionun kafaya kafaya.

Müslüm Baba ve Raistlin'de Raistlin alır. Müslüm baba' ya büyüyle tavuk gibi öttürmeye başladığında karizma çizilir. Ve raistlin'e:"Nerde ulan benim jiletim!" diye yakınır.

Neo ve Bülent Ersoy'un kapışma tabiki banko.Bülent ablamız varken Neo ne yapabilir?Bülent Abla'nın sesinden ve fiziğinde etkilenen Neo onunla düet yapar.Bu arada Bülent abla ona farkına varmadan nikahı basar.Ve Neo intihar eder.

Noel Baba ve yan komşu nebahat(tanımıyorum ama isminden dolayı galip gelebilir)karşılaşmasında nebahat ninemiz alır. O baklava yapıo Simitçi Osmanda simit ikiside hamur bu yuzden aralarında bir kardeşlik ilişkisi var. Noel baba iki dosta karşı ne yapabilir?

edit:Ve son olarak homer abimiz. Bu böcek karşısında önce bir çığlık atar sonra üstüne basar eezer iyice,dondurmasına sos yapar. Böcekli kısmı kendi yer kalan kısmı Bart'a yedirir.
NightShade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NightShade »

NOD vs. GDI
i wonder do deaf schizophrenic people hear voices..i never asked them..<br>
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

NightShade wrote:NOD vs. GDI
yalnız bir olabiliecek bir de olamayacak karakter kapıştırıyoruz. Nod alır bu arada :D
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

Müslüm Baba ve Raistlin müsabakasını sevgili iddaa severler için yorumlamak istiyorum.
Arkadaşlar;
Müslüm Baba'nın "inteligence" a aldığı eksiler yüzünden %100 magic resisti var bi kere, o olmasa bile adamımız şarkıya girdiği zaman Raistlin "sleep" yemiş olcak ancaaaaaakkk Müslüm Baba düşene, yatana, uyuyana vurmaz hatta gidip Raistlin'in üzerine bir battaniye örtecek ve sessizce sahadan uzaklaşacaktır. İşte bu sebeptendir ki çok büyük bi sürpriz olmazsa bu müsabaka berabere biter.
-Fac fortia et patere-
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

Müslüm Baba ve Raistlin müsabakasını sevgili iddaa severler için yorumlamak istiyorum.
Arkadaşlar;
Müslüm Baba'nın "inteligence" a aldığı eksiler yüzünden %100 magic resisti var bi kere, o olmasa bile adamımız şarkıya girdiği zaman Raistlin "sleep" yemiş olcak ancaaaaaakkk Müslüm Baba düşene, yatana, uyuyana vurmaz hatta gidip Raistlin'in üzerine bir battaniye örtecek ve sessizce sahadan uzaklaşacaktır. İşte bu sebeptendir ki çok büyük bi sürpriz olmazsa bu müsabaka berabere biter.

NOT: ilk gönderdiğimde mesajı failed dedi ben de bi daha gömnderdim meğer ilkinde de failed mailed olmamış. Bunun silinmesini talep ediyorum.
-Fac fortia et patere-
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

lightflarer wrote:müslüm baba vs. raistlin mücadelesini çok güzel anlatmışsın, aynısını yapmayı düşünüyordum, değiştiricem şimdi :D
niye değiştiriyosun ya, kazandım işte ben paramı istiyorum :D

edit: Michael Jackson mı yoksa Sorcerer, Cleric ve Fighter'dan oluşan bir grup good party mi?
Image
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

AlenthasLeasess wrote:
lightflarer wrote:müslüm baba vs. raistlin mücadelesini çok güzel anlatmışsın, aynısını yapmayı düşünüyordum, değiştiricem şimdi :D
niye değiştiriyosun ya, kazandım işte ben paramı istiyorum :D

edit: Michael Jackson mı yoksa Sorcerer, Cleric ve Fighter'dan oluşan bir grup good party mi?
tabii ki michael jackson, adamın tipi bile lanetli, görenin ruhu vücudundan ayrılıyor, hiç şansları yok, gözlerini kaparsa da ileri yürürmüş gibi geri geri yürüyerek kaçar asla yakalayamazlar ve yorgunluktan ölürler :D
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ben ilk gördüğümde arkadaşıma küfür etmiştim "niye gösterdin laan, rüyama girecek şimdi" diye :D

Doğru. Adamlar ölmüyor ama Michael Jackson'ı summon eden elemanlarında kurtulması bi hayli zor oluyor :D
Image
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

AlenthasLeasess wrote:Ben ilk gördüğümde arkadaşıma küfür etmiştim "niye gösterdin laan, rüyama girecek şimdi" diye :D

Doğru. Adamlar ölmüyor ama Michael Jackson'ı summon eden elemanlarında kurtulması bi hayli zor oluyor :D
abyss'teki yaratıklar hatta Ao bile korkuyor ondan diyolar, çok fenaymış, Abdel falan da tırsmışş :D
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Tanrı olsam ben bile tırsarım, hatta kaçarım :D korkulmayacak adam değil ki.. Bir büyü kullanmış diyorlar beyaz olmak için. Ama yanlış sözleri söyleyince suratına acid splash'ı yemiş :D o yüzden böyle tipsiz olmuş diyorlar :P
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Hakkaten bi videosunu şans eseri izledim adam yerde kayak yapıo resmen yada kamera kayıyor gibi gözüküyor. :D Eline taramalı bir silah almış bir kızı kurtarıcak hesapta. Peh! dedim değiştirdim kanalı :D Bu arada o adam beyaz olmak için girdi ameliyata ama başka ameliyata girmiş heralde :D :D fazladan bir şey katmışlar yüzüne :)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

OMO reklamı vardı öyle, OMO'yla yıkananları gösteriyordu.Eski ve yeni halinin arasında OMO paketi vardı her şeyin

Elbisenin ilk hali (kirli) - OMO - Sonra temiz ve beyaz elbise
Micheal Jackson (siyah) - OMO - BEMBEYAZ
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Post Reply