SUCON (23 şubat İstanbul - Karaköy)

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
kilerik
Kullanıcı
Kullanıcı

SUCON (23 şubat İstanbul - Karaköy)

Post by kilerik »

SUCON 2008

Sabancı Ã?niversitesi FRP Kulübü tarafından ilk defa 23 şubat 2008 tarihinde düzenlenecek olan SUCON, Sabancı Ã?niversitesi'nin Karaköy binasında Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelecek olan oyunseverleri buluşturacak.

Convention çerçevesinde çeşitli etkinlik ve sürprizler sizleri bekliyor. Girişin "ücretsiz" olduğu etkinliğimizde, gün boyunca Masaüstü Rol Yapma Oyunları, MTG, Warhammer Fantasy/40K ve Munchkin oynanırken bütün oyun yöneticilerine ve bazı şanslı oyunculara ufak hediyelerimiz olacak.

Bütün rol yapma oyunları severleri 23 şubat 2008 tarihinde Sabancı Ã?niversitesi Karaköy İletişim Merkezi binasına; tanışacağımız, oyun oynayacağımız ve en önemlisi eğleneceğimiz yere bekliyoruz.

Daha ayrıntılı bilgi almak, GM veya oyuncu kaydı yapmak için:

www.sucon.net adresine bekliyoruz!!!

Image
Heresy grows from idleness...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

RP tarzı gördüğüm kadarıyla sadece 2 oyun var. Munchkin nedir onu kültürsüzlüğümden MTG tarzı olarak düşünüyor ve yanılıyor olabilirim. Bu iki oyunda gerçekten ilgimi çeken ortamlarda yaşanıyor. Yani günümüz dünyası yada daha ilerisi ve karanlık ve uımutsuz bir dünya. :P İkisi arasında karasız kaldım açıkçası. Cyberpunk oyunu için daha fazla açıklama olsa daha mutlu olurdum. Sanki gelin buraya senaryoda kaderinize razı olun gibi olmuş.

Son ve en büyük darbe bana ise o zamanlarda eğitimimde olabileceğim ve bu sebeple katılamayabieceğim. İnşallah mahrum olmam. Gelemesem dahi umarım iyi bir toplanma gerçekleştirirsiniz.

şİmdi okudum Başkentcon ile aynı tarihe geliyor toplanmanız. Acaba kendileiri ile bir görüşmede bulundunuz mu bu konuda? Herhangi bir çözüm var mı?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ana sayfaya haberi ekledim.

Sanırım farklı şehirlerde olması BaşkentCon'la olan çakışmadan fazla etkilenmemesine sebep olacaktır. Ama tabii yine de ikisine de gitmek isteyen frpseverler için kötü bir durum...

Başarılar diliyoruz...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
kilerik
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kilerik »

Selamlar.

BaşkentCon ile aynı güne denk gelmek üzücü bir durum fakat olayı farkettiğimizde iki taraf için de çok geçti. Munchkin masası ile beraber 8 oyunumuz var ve onun dışında standlarımız olacak.

Oyuncu kayıtları açıldı. İsteyenler www.sucon.net adresinden kayıt yaptırabilir.
Heresy grows from idleness...
Post Reply