Fantastik Film

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Sorun olacağını sanmıyorum, bellide olmaz zaten biz Türkler çabuk büyüyoruz :D
Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bu yaz İstanbul a uğrayabilir miyim bilmiyorum uğrarsam bir gün de olsa kesin katılırım. Edmond senin katılman da sorun olmaz sanıyorum boyun uzunsa elf kısaysa buçukluk yaparız seni.. : ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

bende 15 yaşındayım ama 1.75 boyum var :D (normal aslında) Ben neye uygun düşerim. Ve de kaç karakter olucak sınır varmı ?
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Dünyada kaç kişinin olacağı gibi bir sınır var mı :) ? Sorduğum sorunun cevabı ne ise, sorduğun sorunun cevabıda o :)

Herkes her şeye uygundur, çünkü gerçek hayatta boyu çok kısa olana buçukluk demediğimize göre -kendimi saymıyorum :D - boyu kısa olan birininde insan olabilmesi mümkündür, değil mi? Ã?yleyse her şey olabilirsin, fakat abarmadığın taktirde :)
Image
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Dnd oyununun geçtiği çağda, gözlük kullanılıyor mu, sizce?
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Eğer İzmire veya Aydında buluşma imkanımız olursa belki bende katılabilirim :) .çilli sarışın birilerine ihtiyaç olursa tabii :) .
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Ben minotaur olmak istiyorum :P Gibi saçma şeyler olmayacaksa bir insan ya da bir elf gibi ırklar olabilirim benim için farketmez :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Bence gözlük kullanılmasında bir zarar olmaz, tabi kırmızı çerçeveli veya artist bir şey değilse.Yani yarım ay şeklinde bir şey olabilir.Ya da ipli koca çerçeveli
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Kalın çerçeveli büyükçe birşeyler ayarlamak gerekir aslında, fakat öylede pek iyi olmaz. Onun yerine daha fantastik bir şeyler yapıp yuvarlak çerçeveli küçük bir şey hoş durabilir, onu ayarlarız. Gerçekçilik açısından daha önceden sapı kırılmışta bantlanmış havasını verebiliriz.

Minatour tabii ki de olamazsın, elfe gelince kulak işi biraz zorlayacak fakat hiç elf olmadanda yapacak halimiz yok. Mecbur onada bir çare düşünmemiz lazım.

Dreamscape dediğim gibi, uygun mekan bulduğumuz taktirde her yerde yapma imkanımız var. Fakat sadece İzmirde bir şeyler yapamayız. Senin- hatta herkesin- başka yerlere (İstanbul dışıda dahil) gelmesi lazım. Onun dışında belli bir bölgeden katılacak herkesin buluşması daha mantıklı olur. Mesela İzmirden katılacak birisi olursa sizde onunla/onlarla birlikte buluşup tanışabilirsiniz.

Tabii herkesin İstanbula gelmesi daha iyi olur, çünkü çoğunlukla insanlar İstanbulda oturuyorlar. Veya Ankarada kabulümdür -ortalarda bi yerde olduğu için herkesin ulaşımı eşit olur.
Image
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

Böle bi iş bensiz olmamalı diyor ve adımın listeye yazılmasını talep ediyorum. (tabi ortada bir liste varsa) Sete İzmir'den katılıyorum, bir adet katana, bir adet tanto (hançer) ve bilimum kesici alet sahibi birisi olarak ekipman alanında ufak yardımlarda bulunabilirim. Ayrıca İzmir'de ikamet eden ve İzmir'e gelmesi kolay olan arkadaşlarla buluşup beyin fırtınası yapmayı talep ediyorum.
-Fac fortia et patere-
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

1. Sayfaya bir liste yapsam iyi olacak, fakat siteye üye olmayan kişilerde var katılmak isteyen. Onlar haricinde bir liste yapabilirim.
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

yoo, onların da gerçek ismini eklersin siteye.

İstersen hepimizin bir nickini bir gerçek adını ekle ki, buluşmada sorun olmasın.

Muhammed Alperen Yaşar [Ne fantastik isim :P ]
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Onu daha sonra yapıcam...

Evet başka katılan yok galiba..? Tüm FrpWorld'deki kılıç ustalarının sayısı bu kadar mı :D Vah, vah.. Yazık oldu :evil:
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ne kılıcı ya, hocam ben sopacıyım, aslında iyi ok kullanırım ama, keşişe olmaz :P

-Freddie Mercury
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

Ok atarım, kılıç savururum, gırtlak keserim yetmezse adam da döverim. Bildiğin ne iş olsa yaparım abi gibi oldu ama öle değil biliyorsunuz yani. :)
Barzini (Barış KAHRAMAN)
-Fac fortia et patere-
Post Reply