Evet beyler, İstanbul gezim sona erdiğine göre, artık olaylara bir el atabilirim.
Anlaşılan ilk problemimiz:Karmaşa
Pekala, madem sıra yok (

) daha güzel bir yöntem bulabiliriz değil mi.Ã?yleyse şöyle yapmak lazım, gruptaki kimse birbirinden ayrı hareket etmesin.Yani iki kişi konuşuyor, yürüyor, diğer iki kişi aksi yönde kovalamaca oynuyor (Clicks sana diyorum

). Yani olayları fazla birbirinden koparmamakla birlikte, gruptan ayrılmayın asla.Tabi oyun falan oynayın kendi aranızda, ama gruptan kattiyen ayrılmayın.Burası möğüm.
Kimse kafasından saat geçirmezse sevinirim.Ã?ünkü birisi saat geçirdiğini söylerken, diğeri yazmaya devam ediyor
İkinci problem ise kimse kimin ne alemde olduğunu bilmiyor.
şu anda:
İlk 9 kişi bir arada, sanırım hep birlikte prensin yanına gideceğiz.Bekle bizi Mark

Mark ise bizi bekliyor
Ben geride falan kalmadım, o tur yazmadım sadece
Üçüncü sorun ise, isimler.Sanırım isimler ile karakterler gayet uyumlu olsa bile, herkes belli başlı kişilerle konuştuğu için, kimse isimleri öğrenemiyor.Mesela ben, herkesle birden uğraştığım için, hepinizin isimleri hepinizden iyi öğrendim.Karakterlerini falan
Mark'ın muhabbete gelince, bu konuda Mark'ı gayet haklı buluyorum.Mark'ın anlatmak istediği şey, hiçbir şekilde şansla ilgili işleri başlayıp bitirmeyin, yani Kahinliğini kullansın biraz.
Ayrıca Huor gayet elf ismi olmakla birlikte Lugtarias ise aksine güzel bir insan ismi
Sanırım ilk mesajımı güzelce düzenlemem ve kimin ne yaptığını sürekli olarak güncellemem gerekiyor, bunun için de herkesin bir turda bir kez yazması çok güzel olur.Diğerlerinin yazmasını engelleyici hamleler yapmazsanız sevinirim.Saat geçirmek, danışmadan hareket etmek gibi.Ben ettim, kötü oldu, siz etmeyin.
Tur ne demek mi?Sanırım zaman dilimi demek lazım

I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury