Ocakbaşı Kahvesi (Yorum ve Tartışma BaşlığÃ

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Almanak bittiğinde zaten ilk hali bilgisayar üzerinde olacak... İndirilecekler gölümüne sanırım konulabilir. Ancak ben basılı bir örneğini elimde bulundururum. İsteyenlere basılı örneğini de yollayabilirim. Ancak sizin kendinizin bastırması sanırım daha kolay olur.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Anladım. Vay be birden çok heyecanlandım nedense.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaşlar gerek Almanak gerekse ilkbahar teması için içimizden çıkacak çizerlerin çizdiği resimleri sayfalara eklemek sanırım daha güzel olacak. Ancak frpworld içi çizerleri neredeyse hiç tanımıyorum. Acaba sitemizin yeni eski çizerlerinden Almanak ve Temanın giriş bölümünün resmini yapacak arakdaşlar çıkar mı? Ne dersiniz? Birden fazla çıkarsa daha da güzel olur.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Kerem Beyit'e sorabiliriz. Sonuçta adamın galerisi seneler boyu Resim Galerisinde durdu. Bir yarışmada da onun resmini kullandık. Hem sormaktan zarar gelmez. İstersen mail atabilirim ona. Daha önceden de maillaşmışlığım vardı.
Been there. Seen that. Got the scars.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Olur hatta çok iyi olur. Muhtemelen dört bölüm olacak almanakta bağımsız öyküler bağımsız şiirler Ã?ykü yarışmalarının öyküleri ve de sonbahar 2007 teması öyküleri... Bu bölümlerin hepsinin girişleri için bir de ocakbaşı almanağının kapak sayfası için bir resim olabilse çok güzel olur.
HARBE GİDEN
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ya bu almanakta ocakbaşı hikayelerindeki bu sene yazılan tüm öyküler olacak mı? eğer öyleyse benim son yazdığım öyküm koruyucular arasında olmazsa sevinirim. (belki de boşuna endişeleniyorumdur. bitmemiş öyküleri koymamışsınızdır belki de.) diyeceğim şuki o öykümü ben geliştiriyorum ve kendim sonra yaza doğru çıkartmayı düşünüyorum umarım anlamışsınızdır. mesela herkesin bağımsız öyküsü yer alacak mı? misal edmond'un artemis'in felan.
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Benim öykülerim içinde bulunabilir. Fakat catboy güzel bir noktaya değinmiş firble. Diğer arkadaşlardan da böyle bir izin alınması gerekir almanak için. Sonuçta buraya yazılan hikayelerin telif hakları frpworld'ün değil.

Almanak denen şeyin kelime anlamını bilmiyorum bu arada :) Boş yere konuşuyor da olabilirim.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Benim Gecikmiş Ã?ykü'mü kullanabilirsiniz :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Catboy senin almanak a dahil ettiğim son öykün Efsaneler adlı öykün...
şu anki durumda Aralık ayının öykülerinin hiçbirini yarım kalmış olabilecekleri ve düzenlenebileceklerini düşünlenip almanak a koymadım.

Bunun dışında da almanakta özel bir nedenle öyküsünün yayınlanmasını istemeyen birisi olursa öyküyü çıkarırım.

Bu arada Almanak sadece hikayelerin daha düzgün şekilde bir araya toplanmış hali olacak. Bir yerde satılmayacak. : ) ) ) En azından benim böyle bir düşüncem yok. Başka bir değişle zaten sitede yayınladığımız öyküleri sitede daha farklı şekilde yayınlamış olacağız.

Bir de başka bir nokta var ne kadar hukuki bağlayıcılığı vardır. Sitenin altında bir yazı var...

Sitede bulunan yazı, döküman ve diğer içerikler siteye ait olup başkaları tarafından kopyalanması, dağıtılması ya da ticari amaçla kullanılması yasaktır.

Siteye yapmış olduğunuz katkılar artık frpworld.com'un malı olup bunları yayınlama ya da yayınlamama hakkı site yöneticilerine aittir.

Gerçi ben bir üst yönetici değilim ancak sanırım öyküleri site içinde düzenleyip yeniden yayınlamak da sorun olmaz...
HARBE GİDEN
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Arkadaşlar, özel olarak FRPWorld için yazdığım "Korsan" temalı hikayem "Korsan" son ve nihai şeklini almıştır, haberiniz olsun. Biraz uzun bir öykü oldu ve beni yordu biraz. Umarım okuyanlara zevkli dakikalar geçirtebilir. :mrgreen: :D
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Kesinlikle çok değişik bir hikaye olmuş dwaxer... : ) ) Hem korsanlıkla ilgili ayrıntıları güzel ifade etmeyi hem de bu ayrıntıların içinde sıradan olmayan bir öyküyü anlatmayı çok güzel başarmışsın. Ayrıca hikayedeki özellikle Jack karakterini çok sevdim oldukça renkli bir karakter ve oldukça uygun şekilde hikayeye katılmış... : )

Bilmiyorum... Bundan sonra tema için öykü yazan olur mu? : )
HARBE GİDEN
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Kış temasının bitmesine bir hafta kaldı. Ondan sonra ocakbaşında birbirimize perileri anlatmaya başlayacağız.

Korsanlarla ilgili anlatmak istediği hikayeleri olan arkadaşların artık fazla vakitleri yok... : ) )
HARBE GİDEN
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Abi süper ya gülmekten öldüm vallahi !!! Hem çok akıcı, hem çok zevkli ! 10 sayfa daha olsa okurdum öyle söyliyim :) Hem hikayenin devamında kış ile ilgili kısıma da daha çok önem vermişsin. Gerçekten mükemmel, ellerine sağlık.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Teşekkürler arkadaşlar. :mrgreen: Beğenmenize sevindim gerçekten. :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

İlahi Artemis! :D "Kör Büyü" filan, nedir amacın? :schemes:
Post Reply