Gecikmiş Bir Öykü..
Ã?ncelikle hikayeyi sevdim. Ã?ykü gerçekten güzel. Ve benzerleri genelde tuhaf yerlerde geçerken Anadolu ile ilgili ve bizimle ilgili böyle bir öykünün yazılması çok hoşuma gitti. Ã?ykü konuşmalardaki ses tonlarını ve adamların yüz ifadelerini bile hissetmemi sağlıyor. Bu da başlı başına bir başarı. Tuz Gölü Kalkedon ve İstanbul un kurgulanmış hikayelerini çok sevdim.
Belki bir nokta... Ã?devle uğraştıktan sonra fark edememiş olabilirim ancak Kadıköylü adam öbürüne biraz fazla çabuk inanmış gibi geldi. İnanmasını sağlayacak belli kanıtlar ya da en azından bir süreç olsa belki bu açığı hissetmezdim. Ya da belki vardı benim gözümden kaçtı.
Sonuç olarak güzel bir öykü... Beni de epey sürükledi.
Belki bir nokta... Ã?devle uğraştıktan sonra fark edememiş olabilirim ancak Kadıköylü adam öbürüne biraz fazla çabuk inanmış gibi geldi. İnanmasını sağlayacak belli kanıtlar ya da en azından bir süreç olsa belki bu açığı hissetmezdim. Ya da belki vardı benim gözümden kaçtı.
Sonuç olarak güzel bir öykü... Beni de epey sürükledi.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Harbiden süpermiş, okuyamamıştım daha önce, ama gerçekten mükemmel 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Sonunda okudum!
Hikayeni daha düzgün bir şekilde paragraflara ayırabilirdin.Böylelikle okuyan daha rahat ederdi
.Ayrıca konuşma çizgilerini daha belirgin bir şekilde kullanabilirdin ki diyalogları seçebilelim...
Ayrıca Türklerin ilk dinine yer vermende çok hoşuma gitti..
Gerçekten çok güzel bir hikaye...
Hikayeni daha düzgün bir şekilde paragraflara ayırabilirdin.Böylelikle okuyan daha rahat ederdi
Ayrıca Türklerin ilk dinine yer vermende çok hoşuma gitti..
Gerçekten çok güzel bir hikaye...
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>