Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)
Wulfgar'a teşekkürler
Aynı zamanda savaş gazimiz Mark'ı da tebrik ediyorum.Bu arada yaptığım göz korkutması diplomacy olarak geçebilir mi?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Nasıl olsa sen yazınca öğrencez, gerçi karakterlerimiz öğrenmeyecek ama olsun, söyle bari burda 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Wulfgar baştan intimidate sayılabilecek bir hareket yaptığı için, onun hareketini uygulamaya koydum.
Edmond göz korkutmak diplomacy değil intimidate kapsamına girer, aid etmiş ve +2 vermiş sayılabilirsin.
Mark sende diplomacy yaptın biliyorum ama bir gruptan iki farklı yaklaşıma zar attırmak mantıklı olmadığı için onu bir sonraki tura kaydıralım.
Edmond göz korkutmak diplomacy değil intimidate kapsamına girer, aid etmiş ve +2 vermiş sayılabilirsin.
Mark sende diplomacy yaptın biliyorum ama bir gruptan iki farklı yaklaşıma zar attırmak mantıklı olmadığı için onu bir sonraki tura kaydıralım.
Peki benim yaptığım şey intidimate ise, sen onu yaptığımı kabul edebilir misin?Yani Diplomacy yerine İntidimate kabul edebilir misin?
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Yazılanlar tamamen izinledir belirtmek istedim...
Oyun cok güsel gidiyor siz yazdıkca okuorum yazmadıkca ne zman yazcaksınız diye bekliorum.Su ana kadar mükemmel bir sekilde devam ediyor oyun.Tebrik etmek istedim.
Oyun icin basvuruların yapıldıgı sıralarda pek fazla giremiyordum.Bilseydim bende katılmak isterdim fakat okumak da bir o kadar heyecanlı emin olun.
Oyun cok güsel gidiyor ve devam ediyor.Hepinizi tebrik ederim
Oyun cok güsel gidiyor siz yazdıkca okuorum yazmadıkca ne zman yazcaksınız diye bekliorum.Su ana kadar mükemmel bir sekilde devam ediyor oyun.Tebrik etmek istedim.
Oyun icin basvuruların yapıldıgı sıralarda pek fazla giremiyordum.Bilseydim bende katılmak isterdim fakat okumak da bir o kadar heyecanlı emin olun.
Oyun cok güsel gidiyor ve devam ediyor.Hepinizi tebrik ederim