Kış 2007 OB Teması Hakkında
Kış 2007 OB Teması Hakkında
Ocakbaşı 2007 Kış Teması: KARA KIş KORSANLARI başlığının altına yazılan hikayeler hakkındaki yorumlarınızı ve eleştirilerinizi buraya yapabilir, söylemek istediğiniz her şeyi buradan bizlere aktarabilirsiniz.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Geçen sefer vampirler hakkında bir şeyler yazmış olsamda, hikâyeme o kadar uygun olmuştu ki oraya eklemeye karar vermiştim. Korsanlar hakkında bir şeyler yazmayacağıma göre umarım bu sefer bir şeyler yapabilirim... Bu arada sormak isterim yeni tema için askerden dönmeni bekleyecek miyiz yoksa başka biri mi belirleyecek?
Son olarak elveda diyorum Bogus yolun açık ola...
Son olarak elveda diyorum Bogus yolun açık ola...
Aman abi öyle elveda deme sakın... Gidip de dönmeyecek falan değilim. 
Yeni temanın prensip gereği mart ayında belirlenmesi gerekiyor. Ben o sırada biraz çamura batmış bir (mecazi anlamda değil) insan olacağımdan hallice temayı hazırlayamayabilirim.
Eh siz de bir ucundan tutarsınız artık.
Yeni temanın prensip gereği mart ayında belirlenmesi gerekiyor. Ben o sırada biraz çamura batmış bir (mecazi anlamda değil) insan olacağımdan hallice temayı hazırlayamayabilirim.
Eh siz de bir ucundan tutarsınız artık.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Yeni temayı ozanlar olarak beraber belirleyebilmeliyiz diye düşünüyorum. Ancak şubat ayı başında bunun hazırlıklarını yapabiliriz galiba...
Korsanlar hakkında yazacak çok hikaye var... Ancak kış da uzun... : ) ) ) Sanırım hikayeyi yazmak için en uzun geceyi beklemek lazım. : ) ) )
Korsanlar hakkında yazacak çok hikaye var... Ancak kış da uzun... : ) ) ) Sanırım hikayeyi yazmak için en uzun geceyi beklemek lazım. : ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Evet hikayeleri sonunda okuyabildim her ikiside harika...Merak uyandırıcı olmasıda tam da korsan temasına uygun...Umarım bir bölüm yazmakla kalmazsınız??
Sizler yazın bizler illaki okuruz ben kendi adıma söyliyeyim okulda sınavlarım olduğu için vakit ayıramıyorum dolayısıylada hikayeleri okuyamıyorum...Ama dediğim gibi illaki okurum
.
Sizler yazın bizler illaki okuruz ben kendi adıma söyliyeyim okulda sınavlarım olduğu için vakit ayıramıyorum dolayısıylada hikayeleri okuyamıyorum...Ama dediğim gibi illaki okurum
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Mart diyelim şimdilik. : ) ) ) ) ) Artemisin hikayesini de okudum. Ancak bu temaya tek bir hikaye yazmak daha iyi olabilir. Sonuçta mevsim bitince biraz tadı kaçan bir hikaye olur. Ve de mevsim bitene kadar devamını yazma fırsatı da bulunmayabilir.
HARBE GİDEN
Bilmiyorum benim hikayemi nasıl bulursunuz? Aslında daha erken yazmak istiyordum. Ancak kışın uzun olduğunu bahane ederek erteledim. Aslında biraz iyi de oldu. Ã?ünkü böylece hikaye kafamın içinde biraz gelişti.
HARBE GİDEN