İddialıyız: KARA GEZGİN ön okuma!!!!
İddialıyız: KARA GEZGİN ön okuma!!!!
Xasiork olarak Ekim - kasım gibi çıkaracağımız yeni kitabımız "kara Gezgin"de iddiamızı kanıtlamak için ilk 43 bölümü okunmak üzere internetten indirme imkanı hazırladık.
http://www.xasiork.com adresindeki Haberler bölümünde ilgili duyuru ve indirme linkini bulabilirsiniz.
Türk fantastik edebiyatında önemli bir adım olacağına inandığımız bu esere güvendiğimiz için işte size eserin niteliğini gösteren ilk 43. bölüm...
http://www.xasiork.com adresindeki Haberler bölümünde ilgili duyuru ve indirme linkini bulabilirsiniz.
Türk fantastik edebiyatında önemli bir adım olacağına inandığımız bu esere güvendiğimiz için işte size eserin niteliğini gösteren ilk 43. bölüm...
"İyi bir hikaye
doğumla veya ölümle başlar.
Kara Gezgin,
her ikisiyle de başlar""
Kayıp Heronit Kehanet Defteri
Mesel I - "Meleğe Ağıt"
doğumla veya ölümle başlar.
Kara Gezgin,
her ikisiyle de başlar""
Kayıp Heronit Kehanet Defteri
Mesel I - "Meleğe Ağıt"
-
joseph_Stalin
- Kullanıcı

Kitap son derece hoşuma gitti. Ã?yküler ana hikayeden ayrı olarak bile çok güzel sadece onlardan bile kitap olur. Ayrıca hikayede çok sürükleyici...
Yazarın klube girmek için öyküsünü aramasının süreçlerini çok güzel anlatıyor amatör yazsarlık deneyimi yaşamış birisi olarak bir yazarın kafasındaki süreci çok güzel anlatmış diyebilirim.
Yazarın klube girmek için öyküsünü aramasının süreçlerini çok güzel anlatıyor amatör yazsarlık deneyimi yaşamış birisi olarak bir yazarın kafasındaki süreci çok güzel anlatmış diyebilirim.
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Ben de aldım. Ben de aldım Bi arkadaşım kitapçılardan birinde bulmuş. Çok güzel kitap yaa Bu öykü klubü istiklalde cidden var mı bilen varsa bildirsin. Varsa kesin girmeye çalışacağım. Dezulyayı da çok merak ettim (
)) kitabın devamına baktım işte ) burada ufak bir giriş yapılmış.. Ama seri çok geç tamamlanacak 2009 çok geç yaa. Bizi çok bekleteceksiniz o zaman. Bir eleştirim var o dakitabın adı Kızıl Vaiz Kara Gezgin gibi adlar frp nin yanlış anlaşılmaya başladığı bu dönemde istenmeyen yönlere çekilebilir oysa kitap ana öyküde (en azından bu kitap böyle) kanın bile akmadığı bi kitap.. Tabii diğer öykülerde bazılarında akıyor ama bu öykülerin hiçbiri karamsar değil (hatta birinin sonu düzeltilmiş) hatta ana karakter çok hoş bir de Gökhanın Beyoğülundaki evinden bi tane de ben istiyorum.