Hastalıklar

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Hastalıklar

Post by Edmond »

ER geç hepimiz hasta olmuşuzdur.Ama bu hastalıklar ne kadar ciddi oluyor.Ben şu an çok kötü hastayım.Dün başladı.Hastalığın başlamadan önceki gece, rüyamda zatürre olduğumu görmüştüm.Hatta doktorlar falan *Biz grip bekliyorduk, zatürre çıktı.* demişlerdi.şimdi ailem falan grip deyince kendimi çoook kötü hissettim.Tırsıyorum açıkçası.

7. sınıftayken sinuzitim azmıştı.Kusup kusup duruyordum.Ã?mrümde geçirdiğim en vahim hastalık oydu herhalde.Çok acı bir şey.Tüm yılımı kaplamıştı.Ders mers kalmamıştı ortada.8. sınıfta zor düzelttim.

Sizin de var mı hiç böyle biraz vahim hastalıklarınız?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eğer sayılırsa ayağımı kırıp ameliyat oldum. Ancak onun dışında da bir defa birkaç saatliğine de olsa hastanede yattığım bir hastalığım vardı.... Ayağımı kırdığımda üç gün yattım. Asıl hastane yaşamının tadını o zaman çıkarmıştım.... : ) ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

Ben bir grip olurum 6 ay burnum durmaz daha :D
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Alerji gibi birşey var bende. Yeni başladı. Sanırım yünlere karşı. Özellikle ellerim deli gibi kaşınıyor.
Been there. Seen that. Got the scars.
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Benim basıma hic hastanelik bi olay gelmedi fakat iki hafta öncesine kadar 2 günde bir hasta oluodum.Cok kötü bisey kücük gibi gözüksede.Bir gün düzgün dier gün hastayım.Bu sekilde 3 ay falan devam etti simdi durdu 2 haftadır hasta olmuorum :D
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

benim yıllardır süre gelen bir alerjim var alerji testi yaptırdım 60 alerji çeşidinden 29una alerjim çıktı ve 4 yıllık bir tedavi olmam gerekiyormuş nerdeyse büyük bir hayal kırıklığı yaşadım başlamassam astıma kadar hatta daha kötü olabilirmiş :(
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Kendimi bildim bileli nefes darlığım var.Birde kalp rahatsızlığım kalp rahatsızlığı zaten bizim sülaleyi esir almış durumda... : ))
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Stres astımım var benim. Strese girince deli gibi öksürmeye başlıyorum, kimse durduramıyor. Ã?ss sınavında benimle aynı sınıfta girenlere çok acımıştım.

๏̯͡๏)
Been there. Seen that. Got the scars.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Bi aralar 3 ay boyunca öksürmüştüm... Kendimi Raistlin gibi hissediyordum :D
Image
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Bağdemciğim şişmişti, çocukken ameliyat oldum. Artık yok :)
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Grip ve benzeri durumda sağolsun annem küçükken fitille hallettiği için hastahane anım pek olamadı.Bir kere yattığımı hatırlıyorum o da okul yemekhanesinden zehirlendiğim zamandı.

Ben de ayağımı kırmıştım zamanında ama ayağımın tarak kemiğini kırdığımdan şanslı olsam gerek ki 2-3 hafta sonra hafif bir ağrıdan dolayı doktora gittiğimde zaten kaynamış alçıya gerek yok demişti.
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
AlfTheMud
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AlfTheMud »

Benim de kalbim sıkışıyo çok fena bir durum.Bir de hastalık denebilir mi bilmiyorum ama evden dışarı çıktığımda çok korkuyorum içim çok kötü oluyo dayanamıyorum. ilaç kullanıyorum .
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Migrenim var. Başım durup duruken çok ağrıyor.

Hafif bir bahar alerjim var. Bahar geldimi nezle başlıyor. Ayrıca toza karşıda çok hassasım.

Kaza geçirmiştim beyin kanaması geçirdim. Başka bir sebepten de ameliyat olmam gerekti. Hatalı tedaviden de köprücük kemiğim yanlış kaynamış durumda.

Zayıf bir bünyem var zaten. Biri hapşursa ben hastalanıyorum.

Birde çok fazla bilgisayar başında durmaktan da bir şey gelecek başıma ama hadi hayırlsı :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

hiç ciddi ve uzun süren bir hastalığım olmadı benim ya. en uzun hastalığım 5 gün falan sürer o da grip, onuda 2 senede bir falan oluyorum. Migrenim var sadece ama zaten onu direkt hastalık olarak saymak istemiyorum. Hatta bu sene anneme hastayım deyipte okula gitmediğim zamanların hepsinde sağlıklıydım :D zaten 2-3 kere oldu o da
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Hastalıklar

Post by Aegron Linwelin »

Edmond wrote:7. sınıftayken sinuzitim azmıştı.Kusup kusup duruyordum.Ã?mrümde geçirdiğim en vahim hastalık oydu herhalde.Çok acı bir şey.Tüm yılımı kaplamıştı.Ders mers kalmamıştı ortada.8. sınıfta zor düzelttim.
Bu durumu bu sitede benden iyi kimse anlayamaz :D
Post Reply