Neticelerin açıklanması 9 Aralık'a ertelendi. Gecikme için kusura bakmayın, benden kaynaklanmıyor
5. Ödüllü FRPWORLD Kısa Hikaye Yarışması
Bir jürimizin puanlarını bekliyoruz, sizleri unutmadım merak etmeyin. Askere gidene kadar sonuçları açıklayacağım. Akraba eş dost arkadaş ziyaretinde olduğum için son 1 haftadır eve uğramadım, bu yüzden internete ve siteye de giremiyorum ama söz katılımcılar madur olmayacak.
Neticelerin açıklanması 9 Aralık'a ertelendi. Gecikme için kusura bakmayın, benden kaynaklanmıyor
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Arkadaşlar Hikayeler okuyabileceğim formatta henüz elime geçtiler (Bogus daha evvel yollamıştı aslında fakat dosya formatı konusunda bir sıkıntı yaşadık. Microsoft office kullanıcısı olmadığım için docx uzantılı dosyaları açamıyordum. Talep ettiğim dosyaları ancak alabildim) ve 9una kadar çok yoğun bir dönem içinde olduğum için puanlandırmayı tamamlayabileceğimden emin değilim. Zaten sağlıklı bir puanlama yapıp kendi içimin rahat etmesi için hikayelere tekrar tekrar geri dönmem gerekiyor.
Özür dileyerek bu seferki yarışmada juri olarak değerlendirmemi yetiştiremeyeceğimi belirtiyorum.
Ama ilk fırsatta hikayeleri bir okuyucu olarak okuyup değerlendirmek için sabırsızlıkla bekliyorum
Saygılar...
Özür dileyerek bu seferki yarışmada juri olarak değerlendirmemi yetiştiremeyeceğimi belirtiyorum.
Ama ilk fırsatta hikayeleri bir okuyucu olarak okuyup değerlendirmek için sabırsızlıkla bekliyorum
Saygılar...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
Yav ben ne olur olmaz buraya da yazayım. Değerlendirmelerimi yolladım. Bazen e-postada sorun olduğu için ulaşmayabiliyor. Açıkçası hikayelerin en azından benim verdiğim puanları birbirine çok yakın. Özellikle ilk üç hikaye neredeyse kıl payı ile sıralanmış. Açıkçası hepsinde hem çok iyi bulduğum hem de daha iyi olabileceğini düşündüğüm yanlar var. Ben de yorum yapmak için sonuçların açıklanmasını bekliyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
- Lord_Arande
- Kullanıcı

- Lord_Arande
- Kullanıcı

Arunt hikayesini kendisine özel tanınan uzatma süresinden de geç gönderdi, bu yüzden hikayesini değerlendirmeye katamadık.
Sonuçların açıklanması sadece 2 gün ötelendi, Salı gününü beklemeden 3 jürinin puanlarına göre sonuçları bu gece açıklayacağım. Hem zaten salı günü ben de birliğime teslim olmak üzere yolda olacağım büyük ihtimalle, o saatte hikaye yarışması ile ilgilenecek zamanım olmayacak.
Sonuçların açıklanması sadece 2 gün ötelendi, Salı gününü beklemeden 3 jürinin puanlarına göre sonuçları bu gece açıklayacağım. Hem zaten salı günü ben de birliğime teslim olmak üzere yolda olacağım büyük ihtimalle, o saatte hikaye yarışması ile ilgilenecek zamanım olmayacak.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

Arkadaşlar biraz sakin olalım böyle ufak tefek aksaklıklar olabilir.sıkmayın tatlı canınızı
---------------------------
Neyse arkadaşlar ben bu yazıyı yazmadan önce yarışma açıklanmış
. Siz önemsemeyin bu yazıyı 
---------------------------
Neyse arkadaşlar ben bu yazıyı yazmadan önce yarışma açıklanmış
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>