Kalanlar
Unutmanın sebebi, sanırımki karakterleri az anlatmam değil, isimleri hiç kullanmadığımı farkettim, artık isimlere daha çok önem vereceğim.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Vay be, bu bölümde bitti.11. bölümü de yayınladım.Bu biraz daha senaryoyu açıklamaya yönelik oldu.Bilemicem artık nasıl oldu.
.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
"Keşiş hemen geri sekti, ancak göğsünde büyük bir yarık açılmıştı.Herkes nefesini tutmuş izliyordu.Keşişi seven kız köşede ağlıyordu.Huor'un sevdiği kız ise, yalnızca izliyordu.Hiçbir şekilde zevk ya da heyecan duymuyordu."
Ben bu cümleyi anlamadı. Baştan itibaren tekrar okudum. Ben keşişin Huor zannediyordum. İkisi ayrı kişiler mi? Nasıl ya? Kafam karıştı. Tüm paraglafları oraya kadar tekrar tekrar okudum. Anlamadım. Keşişin sevdiğiyle Huor'un sevdiği farkl ise bu ikisi ayrı kişiler o halde? Yoksa ben anlama özürlü müyüm? O zaman keşişin ismi ne? Huor kim? O savaşmıor mu lordla zaten eh savşan keşiş zaten. O zaman ikisi aynı kişiler. Ama o paragrafta kafam karışıyor.
Ben bu cümleyi anlamadı. Baştan itibaren tekrar okudum. Ben keşişin Huor zannediyordum. İkisi ayrı kişiler mi? Nasıl ya? Kafam karıştı. Tüm paraglafları oraya kadar tekrar tekrar okudum. Anlamadım. Keşişin sevdiğiyle Huor'un sevdiği farkl ise bu ikisi ayrı kişiler o halde? Yoksa ben anlama özürlü müyüm? O zaman keşişin ismi ne? Huor kim? O savaşmıor mu lordla zaten eh savşan keşiş zaten. O zaman ikisi aynı kişiler. Ama o paragrafta kafam karışıyor.
Sanırım birinci cümlede keşiş diye bahsedip, ikinci cümlede Huor diye bahsetmem kötü olmuş.Sanırım böyle yapmamın sebebi ise, henüz isimleri yazmamıştım o zamanlar.Maalesef, Huor'un sevdiği kız ve Huor'u seven kız olarak ayırdım kızları.Ancak birinci cümlede Huor'a keşiş demişim.İkinci cümlede adını söylemişim.Bu yüzden karışıklık çıkmış.Huor bir keşiş. 
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Evet Bruan'ın ortaya çıktığı yere kadar okudum. O kısımları ne de hızlı anlatmışsın. Oldu da bitti maşallah hesabı herkes kendi yoluna gibi. Kralın adamları ne ara haber aldı da keşişi kurtarmaya geldiler ve niye geldiler? Hani zenginler krala haber verilmesi istemiyorlardı. Yine kafam karıştı bak! Açıklama istiyorum sayın edmond bey! Çok sert oldu ama neyse. Hadi Huor'u seven Bruan'ı anladık da Keşişin sevdiğine ne oldu? İlerde bahsi geçecektir umarım. Ã?ünkü hep kafam karıştı orada. Hangisi ağlıyor? Bir süre kavrayamadı. Keşke direk bir isim uydursaydın ikisine de. Böyle çok kafa karıştırıcı olmuş.
Özgünüm ama karı ismi pek yakışmamış. Eş demen daha nazik olurdu. Bir de ben sadece onları kervanına katan adama yalan söylediklerini sanmıştım. Ne ara evlendiler. Hadi gönülleri öyle istese bile evli değiller. Ondan yazı anında karısı diye bahsedince biraz garipsedim. Numara yapmadıklarını anlayınca öyküden soğudum açıkcası. Bu kadar da olduya bittiye getitirmezki. Keşişe bak be ne hızlı çıktı diye düşünmeden edemedim.
Catboy şimdi sana şöyle açıklayayım.
Huor'un sevdiği kız Huor'dan nefret ediyor.
Huor'u seven kız Bruan.Hani Huor'u kurtarmak isterken tekme yiyen kız.Huor neden mi ona *Seni seviyorum* diyor.Hem o gece Bruan'dan başkasını düşünemiyor, hem de Bruan'ın kendisi için yaptıklarını düşünüyor.O yüzden aşık oluyor Bruan'a
Lord meselesinde ise, isim kullanma gereği duymadım.
Keşişin sevdiği kız ise baş karakterlerden biri olacak sen merak etme
Huor'un kafasını yaran kız ise, Huor'un sevdiği kız.Yani Huor'un sevdiği kız Huor'un kafasını yarıyor.Olay bu.
Dilediğin kadar sor, açıklayayım.
Ben isim meselesinde Huor'un bildiklerini yazmaya özen gösteriyorum.Huor birisini bilmiyorsa siz de bilmiyorsunuz.Ã?ünkü ileride Huor'u satan çok olacağı için, isim fazlasıyla gizleyeceğim
Huor'u seven kız Bruan.Hani Huor'u kurtarmak isterken tekme yiyen kız.Huor neden mi ona *Seni seviyorum* diyor.Hem o gece Bruan'dan başkasını düşünemiyor, hem de Bruan'ın kendisi için yaptıklarını düşünüyor.O yüzden aşık oluyor Bruan'a
Huor'un kafasını yaran kız ise, Huor'un sevdiği kız.Yani Huor'un sevdiği kız Huor'un kafasını yarıyor.Olay bu.
Ben isim meselesinde Huor'un bildiklerini yazmaya özen gösteriyorum.Huor birisini bilmiyorsa siz de bilmiyorsunuz.Ã?ünkü ileride Huor'u satan çok olacağı için, isim fazlasıyla gizleyeceğim
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Mustiman wrote:Sayın Edmond. Sanırım açıklamaya çalışırken bir yanlış anlaşılmaya sebep vermiş olabilirsiniz.Catboy şimdi sana şöyle açıklayayım.
Huor'un kafasını yaran kız ise, Huor'un sevdiği kız.Yani Huor'un sevdiği kız Huor'un kafasını yarıyor.Olay bu. Dilediğin kadar sor, açıklayayım.
Ben belirtmek istiyorum. Burada da bir yerde keşişin sevdiği kız, bir yerde Huor'un sevdiği kız diye bahsetmişsiniz. Bu durumda yine bunlar farklı birileriymiş gibi görünüyor. Bir yerde keşiş bir yerde Huor diye bahsedilince, hikayeyi dikkatli okumadan işin içinden çıkmak mümkün olmuyor.
Sanırım Huor, keşişliğinden süphe duymaya başladı zaten. Bu durumda artık ona durmadan keşiş demenizin pek bir nedeni olduğunu sanmıyorum. Tabi bunda bir amacınız olabilir.
Son olarak isimlere ağırlık vereceğinizi söylediğinizi hatırlar gibiyim. Bu durumda keşiş olayı tamamen ortadan kalkacak olabilir. Ancak öyle değilse bile bunu azaltmakta yarar olacağını düşünüyorum.
Evet, Huor'un ruh hali bayağı değişti.Galiba artık bir keşiş değil.Yani içinden ben bir keşiş değilim diyor.Bu yüzden keşiş lafını azaltmak değil bırakmak lazım gerek.
Evet o hata çok kötü olmuş oraya.Maalesef farklı kişiler gibi görünüyor Huor ile Keşiş.
O olayı tamamen bırakacağım galiba.Yani keşiş demeyi
Evet o hata çok kötü olmuş oraya.Maalesef farklı kişiler gibi görünüyor Huor ile Keşiş.
O olayı tamamen bırakacağım galiba.Yani keşiş demeyi
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Yeni bölümü yayınladım.Sanırım bu bölümü aksiyon amaçlı yazdım biraz, biraz da sistemi oturtmaya çalıştım 
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Tüh, geç kalmışsın
Tabi olayı Elf kızı görmüyor, biliyor.Yani haritayı falan da bildiği için, olaylarla da ilgili zaten
Tabi olayı Elf kızı görmüyor, biliyor.Yani haritayı falan da bildiği için, olaylarla da ilgili zaten
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury