Hangi sitelere giriyorsunuz ?
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

Hangi sitelere giriyorsunuz ?
Bu ara çok canım sıkılıyor. Frpworld den başka girecek site yok. Siz zaman geçirmek için hangi sitelere giriyorsunuz?
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Web tabanlı bir oyun olan www.popomundo.com 'a giriyorum.Eğer ayrıntıdan hoşlanıyorsanız denemelisiniz fikrindeyim.Bir grup oluştur konserler ver 1. sıraya tırman hem dünya'yı salla hemde doktor,aşçı,mühendis,muhasebicilik gibi saygın bir mesleğe yer ver hayatında.Sahne performansını yüksek tut konserini atraksiyonlarla doldur.Sonra ver gazı gitsin türünden bir oyun
.
Tavsiye ediyorum kesinlikle.Canınız sıkılıyorsa bakın bir.Bir de uzun süre beklemeniz gerekmiyor başında.Bakıp bir kaçşey ayarladıktan sonra devam edebilirsiniz.Oyunun en güzel özelliği ayrıntı.Gerçek hayatı canlandırmaya çalışmışlar bence başarılı da olmuşlar.Neyse çok konuştum bile merak ediyorsanız www.popomundo.com
Tavsiye ediyorum kesinlikle.Canınız sıkılıyorsa bakın bir.Bir de uzun süre beklemeniz gerekmiyor başında.Bakıp bir kaçşey ayarladıktan sonra devam edebilirsiniz.Oyunun en güzel özelliği ayrıntı.Gerçek hayatı canlandırmaya çalışmışlar bence başarılı da olmuşlar.Neyse çok konuştum bile merak ediyorsanız www.popomundo.com
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Ben adam gibi bir frpworlde birde national geographic e giriyorum.
www.nationalgeographic.com
Bazen ilginç fotoğraflar ve ilginç bilgiler oluyor
.
www.nationalgeographic.com
Bazen ilginç fotoğraflar ve ilginç bilgiler oluyor
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Ben Giant In the Playground Games'de the Order of the Stick okuyorum... O ne midir...
Hemen izah edeyim; 3.5 edition hakkında yapılmış ve bazı kurallarıyla dalga geçen bir çizgi roman... Tabii ki ingilizce. Çizimleri çok hoş, zaten açıp girdiğinizde görürsünüz.
http://www.giantitp.com/comics/oots0001.html
Haftada bir yeni sayfa eklenmekte... Belki zamanını fazla doldurmaz ama 510 sayfası var
Günde bir tane okusan kafi.. Sonra bir günde bitiripte "hani yaa nerde bunun devamıı?!!" deme 
Ayrıyetten site içerisinde Erfwood adında başka bir çizgiroman daha var ama beni fazla sarmadı... Onun dışında site içinde daha değişik şeylerde var.. Kendiniz girip bir bakın derim
Hemen izah edeyim; 3.5 edition hakkında yapılmış ve bazı kurallarıyla dalga geçen bir çizgi roman... Tabii ki ingilizce. Çizimleri çok hoş, zaten açıp girdiğinizde görürsünüz.
http://www.giantitp.com/comics/oots0001.html
Haftada bir yeni sayfa eklenmekte... Belki zamanını fazla doldurmaz ama 510 sayfası var
Ayrıyetten site içerisinde Erfwood adında başka bir çizgiroman daha var ama beni fazla sarmadı... Onun dışında site içinde daha değişik şeylerde var.. Kendiniz girip bir bakın derim
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Order of the Sticks çok güzel bi çizgi romandır.
Bende bir aralar, www.addictinggames.com 'a girerdim. Baya eğlenceli oyunlar var.
Bende bir aralar, www.addictinggames.com 'a girerdim. Baya eğlenceli oyunlar var.
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
-
Possessed
- Site Çizeri
Ben de www.deviantart.com'da geziniyorum. Bilmeyenlere: sanat sitesidir kendileri. Kendinize bir hesap açıp görsel sanat kapsamındaki her şeyinizi koyabilirsiniz galerinize. (fotoğraf, çizim, dijital tasarım vs. / hikayelerinizi de koyabiliyorsunuz) Milletin de galerilerini geziyorsunuz işte. Yorum yazıyorsunuz, yorum alıyorsunuz, enteresan insanlarla tanışıyorsunuz. Merak ediyorsanız girin bakın, süper bir site. İnternete girdiğim zaman o sitedeyim. Sonsuz insan olduğu için galerilere bak bak bitmiyor 
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Possessed wrote:Ben de www.deviantart.com'da geziniyorum. Bilmeyenlere: sanat sitesidir kendileri. Kendinize bir hesap açıp görsel sanat kapsamındaki her şeyinizi koyabilirsiniz galerinize. (fotoğraf, çizim, dijital tasarım vs. / hikayelerinizi de koyabiliyorsunuz) Milletin de galerilerini geziyorsunuz işte. Yorum yazıyorsunuz, yorum alıyorsunuz, enteresan insanlarla tanışıyorsunuz. Merak ediyorsanız girin bakın, süper bir site. İnternete girdiğim zaman o sitedeyim. Sonsuz insan olduğu için galerilere bak bak bitmiyor
Gerçektende deviantart'ta harika resimler var. Hatta sunumlarda kullanmak için, CharacterSheet resimleri için gerçekten guzel bi site. Bazen saatlerce gezindiğim oluyor.. Possessed senin galerinin linkini verir misin? Seninde resimlerine bakıyım
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
www.dotaturkiye.com'a giriyorum.Bilgi almak için 
Last edited by Edmond on Fri May 22, 2009 12:32 am, edited 1 time in total.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
legacy_user_12920
certainly you should go to rejse bulgarien before you go to Sofia in Varna and relax there.[/url]
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Heh, bende burayı arıyordum.
OOTS stiliyle yapılmış Anti-Heroes adında bir çizgiroman daha var;
http://zara.switzerlan.org/images/comic/
http://zara.switzerlan.org/images/antiheroes/
İkinci linkte sırasıyla dizilmemiş, o yüzden Issue1 ı bulduktan sonra sıra sıra gidersiniz.
OOTS stiliyle yapılmış Anti-Heroes adında bir çizgiroman daha var;
http://zara.switzerlan.org/images/comic/
http://zara.switzerlan.org/images/antiheroes/
İkinci linkte sırasıyla dizilmemiş, o yüzden Issue1 ı bulduktan sonra sıra sıra gidersiniz.
-
lightflarer
- Kullanıcı

www.regamers.com/forum 'a giriyorm iyi bir site forumu, www.wwe.com 'u da severim, www.guresmania.net 'e giriyorum, profilleri falan okuyorum, www.frpwiki.com , wikipedia.com 'dan frp ile ilgili şeylere bakıyorum, ironworks 'un sitesine giriyodum ama adresi unuttum, çok iyi bir Icewind Dale 1-2, BG 1-2, Fallout falan içeren bir sitedir.
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı