Hangi sitelere giriyorsunuz ?

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Hangi sitelere giriyorsunuz ?

Post by Dragon_Knight »

Bu ara çok canım sıkılıyor. Frpworld den başka girecek site yok. Siz zaman geçirmek için hangi sitelere giriyorsunuz?
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Web tabanlı bir oyun olan www.popomundo.com 'a giriyorum.Eğer ayrıntıdan hoşlanıyorsanız denemelisiniz fikrindeyim.Bir grup oluştur konserler ver 1. sıraya tırman hem dünya'yı salla hemde doktor,aşçı,mühendis,muhasebicilik gibi saygın bir mesleğe yer ver hayatında.Sahne performansını yüksek tut konserini atraksiyonlarla doldur.Sonra ver gazı gitsin türünden bir oyun ;) .
Tavsiye ediyorum kesinlikle.Canınız sıkılıyorsa bakın bir.Bir de uzun süre beklemeniz gerekmiyor başında.Bakıp bir kaçşey ayarladıktan sonra devam edebilirsiniz.Oyunun en güzel özelliği ayrıntı.Gerçek hayatı canlandırmaya çalışmışlar bence başarılı da olmuşlar.Neyse çok konuştum bile merak ediyorsanız www.popomundo.com
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Ben adam gibi bir frpworlde birde national geographic e giriyorum.

www.nationalgeographic.com

Bazen ilginç fotoğraflar ve ilginç bilgiler oluyor :) .
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ben Giant In the Playground Games'de the Order of the Stick okuyorum... O ne midir...
Hemen izah edeyim; 3.5 edition hakkında yapılmış ve bazı kurallarıyla dalga geçen bir çizgi roman... Tabii ki ingilizce. Çizimleri çok hoş, zaten açıp girdiğinizde görürsünüz.

http://www.giantitp.com/comics/oots0001.html

Haftada bir yeni sayfa eklenmekte... Belki zamanını fazla doldurmaz ama 510 sayfası var :D Günde bir tane okusan kafi.. Sonra bir günde bitiripte "hani yaa nerde bunun devamıı?!!" deme :)

Ayrıyetten site içerisinde Erfwood adında başka bir çizgiroman daha var ama beni fazla sarmadı... Onun dışında site içinde daha değişik şeylerde var.. Kendiniz girip bir bakın derim :)
Image
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

evet arkadaşlar hepsi güzel devam edin :D

Bu arada linkini verdiğin çizgi romandan biraz okudum ve çok hoşuma gitti. Belkar çok hoşuma gitti :D
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

Order of the Sticks çok güzel bi çizgi romandır.

Bende bir aralar, www.addictinggames.com 'a girerdim. Baya eğlenceli oyunlar var.
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Ben de www.deviantart.com'da geziniyorum. Bilmeyenlere: sanat sitesidir kendileri. Kendinize bir hesap açıp görsel sanat kapsamındaki her şeyinizi koyabilirsiniz galerinize. (fotoğraf, çizim, dijital tasarım vs. / hikayelerinizi de koyabiliyorsunuz) Milletin de galerilerini geziyorsunuz işte. Yorum yazıyorsunuz, yorum alıyorsunuz, enteresan insanlarla tanışıyorsunuz. Merak ediyorsanız girin bakın, süper bir site. İnternete girdiğim zaman o sitedeyim. Sonsuz insan olduğu için galerilere bak bak bitmiyor :D
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

Possessed wrote:Ben de www.deviantart.com'da geziniyorum. Bilmeyenlere: sanat sitesidir kendileri. Kendinize bir hesap açıp görsel sanat kapsamındaki her şeyinizi koyabilirsiniz galerinize. (fotoğraf, çizim, dijital tasarım vs. / hikayelerinizi de koyabiliyorsunuz) Milletin de galerilerini geziyorsunuz işte. Yorum yazıyorsunuz, yorum alıyorsunuz, enteresan insanlarla tanışıyorsunuz. Merak ediyorsanız girin bakın, süper bir site. İnternete girdiğim zaman o sitedeyim. Sonsuz insan olduğu için galerilere bak bak bitmiyor :D

Gerçektende deviantart'ta harika resimler var. Hatta sunumlarda kullanmak için, CharacterSheet resimleri için gerçekten guzel bi site. Bazen saatlerce gezindiğim oluyor.. Possessed senin galerinin linkini verir misin? Seninde resimlerine bakıyım :)
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

www.dotaturkiye.com'a giriyorum.Bilgi almak için :)
Last edited by Edmond on Fri May 22, 2009 12:32 am, edited 1 time in total.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

deviantart.com gercekten kaliteli bi site bende cogu zman giriorum.Ã?yeligim yoq ama resimler ve insanların kendi galerileri gercekten bak bak bitmior.Possessed gercekten tam anlamıyla anlatmıs siteyi.Arayıpta bulamayacagınız resim yoq acıkcası.
legacy_user_12920

Post by legacy_user_12920 »

certainly you should go to rejse bulgarien before you go to Sofia in Varna and relax there.[/url]
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Heh, bende burayı arıyordum.

OOTS stiliyle yapılmış Anti-Heroes adında bir çizgiroman daha var;
http://zara.switzerlan.org/images/comic/
http://zara.switzerlan.org/images/antiheroes/
İkinci linkte sırasıyla dizilmemiş, o yüzden Issue1 ı bulduktan sonra sıra sıra gidersiniz.
Image
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

www.regamers.com/forum 'a giriyorm iyi bir site forumu, www.wwe.com 'u da severim, www.guresmania.net 'e giriyorum, profilleri falan okuyorum, www.frpwiki.com , wikipedia.com 'dan frp ile ilgili şeylere bakıyorum, ironworks 'un sitesine giriyodum ama adresi unuttum, çok iyi bir Icewind Dale 1-2, BG 1-2, Fallout falan içeren bir sitedir.
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

:D :D :D saaatlerdir order of sticks i okuyorum bi akşmda bu kadar eğlendiğimi hatrlamıyorum yani :D

başka site falan öneremiycem ama, zaten o yeter yani. Bende tekrardan o siteyi öneriyo gibi yapmak istiyorum (bluff check.. shit) :evil:
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by entreri2 »

frpworld dısında rpcraft var oldukca hoş bi site ama burada ki canlılık yok maalesf..

Milliyet.com.tr de günlük haberleri okurm bi kac dakikamı alır..

Ve ogame.com.tr de ki oyunu oynarım :evil:
Post Reply