Nice yüzlere ve dostluklara!!! TESEKKURLER!!!!!!
Gözlerim yaşardı. 
Yaw ne kadar çok sevenim varmış.
ya da beni sevdiğinizden değil de siz zaten buluşmak için baştan gazlısınız
bi sebep olsun yeter sizin için.(bizim için)
yaw parti falan istemez gerek yok.ama buluşmak falan istitorsanız ve bunu bahane ediyosanız
olur ozaman.
bu arada muzlu pastayı da severim ama öyle yemesi zor olmıyacak
.öle kreması kaşığa falan yapışmayacak.
hem zaten bazen izlemesi yemesinden daha zevkli olabiliyor
Yaw ne kadar çok sevenim varmış.
ya da beni sevdiğinizden değil de siz zaten buluşmak için baştan gazlısınız
bi sebep olsun yeter sizin için.(bizim için)
yaw parti falan istemez gerek yok.ama buluşmak falan istitorsanız ve bunu bahane ediyosanız
bu arada muzlu pastayı da severim ama öyle yemesi zor olmıyacak
hem zaten bazen izlemesi yemesinden daha zevkli olabiliyor
yok ya quel fesatlığından değil,insanlar genelde çikolatalı pastayı severler ya o nedenle sordum,mesela flint ve squva,pasta diyince çikolatalı pastayı anlıyorlar,tabi ben bitmiş bir adam olarak o kara günü unutmaya çalışıyorum,düşünsene flint ve squva,iki pasta canavarına pasta ısmarlama sözü,yaptığım hatayı daha yeni farkediyorum:D eğer ayın 4 ünden sonra siteye gelemezsem anlayın ki flint ve squva pasta kesmeyince benide yemişler:D
Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...
ben ilk girdiğimde quel galiba 400 lerde falandı ve raist malovanın seçilmişiydi ben de yeni kullanıcı. arkadaşlar şu anda kafamda bi site kronolisi var bi zamanlar coraxla tartışmıştım. site bana çok uzak itici gelmişti daha sonra siteye alıştım arkadaşlara alıştım ve sanki buranın bir parçası oldum. tüm arkadaşlar gerçekten takdire şayan insanlar ve hepinizi seviyorum...
hayır hayır göndermek isteiyorum bu yazıları ben yazmadım. hayır. lanet olsun sana bilinçaltım yoooo
hayır hayır göndermek isteiyorum bu yazıları ben yazmadım. hayır. lanet olsun sana bilinçaltım yoooo
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
flintfireforge
- Kullanıcı