Ocakbaşı Kış Temasının Belirlenmesi

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Hepsi çok hoş, kış sezonu boş geçecek gibi, sonbaharda sıkışıktım katılamadım vampirlere. Hepsi çok güzel, korsanlar hoş, cadılar da, kurt adamlar en sevdiğim varlıklardır da, başka bahara o (ilkbahara mesela?). Hayaletlere oy verdim, kemikleri titretecek öyküler onlardan çıkar (inşallah). Korsanlar olursa da çok güzel olur ne bileyim yahu çok hoş seçenekler var hadi hayırlısı :D
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

28 Kasım gecesi saat 00:00'da oylama sona erecek, sonraki iki günde vampir dekorlarını kaldırıp Ocakbaşı'nı yeni dekoru ile süsleyeceğim. Oyunuzu hala kullanmadıysanız fazla vaktiniz kalmadı! :)
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Oylama sonucunda Ocakbaşı Kış Teması Korsanlar olarak belirlenmiştir. Hayırlı olsun. Çok yakında yeni dekorlarımızla Kış sezonunu açacağız...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Locked