assasin karakter yaratmak
assasin karakter yaratmak
Assasin sınıfı prestij sınıf yani belli gereksinimleri karşıladıktan sonra olunabiliyor tamam.Peki neden ranger ya da rouge dan assasine kayar oyuncular ben monktan yaptım gayet güzel oldu (5lvl monk 2lvl assasin) monk avantajları ile altyapısını sağlam kurabiliyorsun tavsiye ederim.
"Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır". Bu sözü atalarımız boşuna söylememiş dfunk. Sen monktan geçmeyi seversin hasan rogue 'dan hüseyin rangerden, ismail ninjadan.
Assassin olmak için illa şunu oyna diye bir dayatma yok, hepsinin belli başlı avantajları olabiliyor, ama monk torpilli bir class hakkaten onuda unutmamak lazım. BU oyunu en sağlam dmg 'ı veren karakteri yaratmak yerine en güzel konsept karakteri yaratmak için oynamak lazım diye düşünüyorum
.
şunuda ek bilgi vereyim Assassin' den mevzu açılmışken
Assassin prestige class ını oynayabilmek için ön gereksinimler:
* Kötü (Evil) yönelime sahip olmak,
* Assassin masum birisini öldürmelidir,
* Disguise 4 rank, Hide 8 rank, Move Silently 8 rank yapmak.
Assassin olmak için illa şunu oyna diye bir dayatma yok, hepsinin belli başlı avantajları olabiliyor, ama monk torpilli bir class hakkaten onuda unutmamak lazım. BU oyunu en sağlam dmg 'ı veren karakteri yaratmak yerine en güzel konsept karakteri yaratmak için oynamak lazım diye düşünüyorum
şunuda ek bilgi vereyim Assassin' den mevzu açılmışken
Assassin prestige class ını oynayabilmek için ön gereksinimler:
* Kötü (Evil) yönelime sahip olmak,
* Assassin masum birisini öldürmelidir,
* Disguise 4 rank, Hide 8 rank, Move Silently 8 rank yapmak.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]