Star Wars RPG - Landspeeder, AirSpeeder ve Swoop Modelleri

FRP-RPG ile ilgili her türlü bilgi paylaşımını buradan yapabilirsiniz (Wod, dnd, GURPS, Cthulhu, Fallout ...). Engin bilgilerini paylaşmak ve yeni bilgiler edinmek isteyen herkesi buraya davet ediyoruz.
Post Reply
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Star Wars RPG - Landspeeder, AirSpeeder ve Swoop Modelleri

Post by Anchorite »

Bir Star Wars oyunu oynatmaya başladım da, nette uzunca arayıştan sonra şu modelleri buldum. Çok hoşlar ve işe yarayabilecek malzemeler.

Landspeers
Image

Airspeeders
Image

Swoops
Image

Not: Star Wars RPG Revised edition'daki hava ve uzay araç manevra sistemi çok hoş olmuş. Eskisi de iyiydi ama bu.. muazzam.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Ben Ingilizce bir kitap bulmuştum, SW evrenindeki (genişletilmiş evren de dahil) bütün araçların bilgilerini içeren bir kitaptı. Her aracın iki sayfa açıklaması vardı. Bu iki sayfada aracın özellikleri, bazı bilgileri, elevationları ve bir ilustrasyon resmi vardı. Acıkcası super bir kitaptı. Ancak fiyatı görünce kitabı istemsiz olarak atıyorsun elinden. 40£du, bir pound da 2.6ytl idi o zamanlar. Simdi de cok farklı degil gerci.
Bu arada, resimler için tesekkur ^^
Ben boyle entresan seyleri biriktiririm, baya buyuk bir resim arşivim vardır :D Millet muzik, video, film arşivler. Ben resim arşivliyorum :) Belki de çizmeyi sevdiğimdendir.
Aradıgın bir seyler olursa danışabilirsin, alakasız bir suru resim var bende. Hatta kendim de çiziyorum. (tarihsel-fantastik-anime-sw resimleri bolca vardır)
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Post Reply