Neverwinter Nights 2
(SPOILER İÃ?ERİR!!!)
1.olarak ben bu obsidian ne zaman iyi ve kötü ayrımını iyi bi şekilde oyuna verebilecek anlayamadım...En sonda seçilen bi kararla (ki buda bidaa oynanırlığı tamamen öldürüyo) bu işi hallettiklerini mi sanıyolar?
2.olarak senaryoda gene iş yok(kotor 2 yi oynayanlar bilir ilk oyunla arasındaki senaryo farkını(ilk oyunu da bioware yapmıştı)onda da yine senaryo sıkıcıydı)
3.olarak bitiş vidyo(ne kadar vidyo denilebilinir sayfa sayfa arkadan uyuz bi sesle gösterilen resimler) çok salakça ve iyi olarak bitirirseniz ölüp ölmediğinizi bile anlayamıyosunuz gene evil sonda bişiler açıklanıyo ama yinede çok yetersiz..(Kotor 2 de de bunu yapmışlardı yine tekrarlamışlar)
4.bide romance diye bişey eklemişler ben uğraşmadım onla ama forumlarda gördüüm kadarıyla main character erkekse elanee ile kadın ise casavir le sadece romance warmış..
Güzel yönleride yok değil yinede ırkların ve classların çok güzel bi şekilde oyuna verilmesi güzel olmuş,grafikler güzel,büyü efektleri güzel,seslendirmeler iyi..Ama Bu oyunu Obsidian yerine Bioware yapsaydı bu oyunun en az 10 katı iyi bi oyun çıkardı eminim..
1.olarak ben bu obsidian ne zaman iyi ve kötü ayrımını iyi bi şekilde oyuna verebilecek anlayamadım...En sonda seçilen bi kararla (ki buda bidaa oynanırlığı tamamen öldürüyo) bu işi hallettiklerini mi sanıyolar?
2.olarak senaryoda gene iş yok(kotor 2 yi oynayanlar bilir ilk oyunla arasındaki senaryo farkını(ilk oyunu da bioware yapmıştı)onda da yine senaryo sıkıcıydı)
3.olarak bitiş vidyo(ne kadar vidyo denilebilinir sayfa sayfa arkadan uyuz bi sesle gösterilen resimler) çok salakça ve iyi olarak bitirirseniz ölüp ölmediğinizi bile anlayamıyosunuz gene evil sonda bişiler açıklanıyo ama yinede çok yetersiz..(Kotor 2 de de bunu yapmışlardı yine tekrarlamışlar)
4.bide romance diye bişey eklemişler ben uğraşmadım onla ama forumlarda gördüüm kadarıyla main character erkekse elanee ile kadın ise casavir le sadece romance warmış..
Güzel yönleride yok değil yinede ırkların ve classların çok güzel bi şekilde oyuna verilmesi güzel olmuş,grafikler güzel,büyü efektleri güzel,seslendirmeler iyi..Ama Bu oyunu Obsidian yerine Bioware yapsaydı bu oyunun en az 10 katı iyi bi oyun çıkardı eminim..
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Oyunu 2 kere bitirdim ama nasıl denir ölüp ölüp diriliyorsun bitirene kadar... O kadar çok bug var ki aldığım farklı savelerin haddi hesabı yok 50 saatlik oyunda 10 saat önceden almamak için. Bu biraz can sıkıcı tabi. NwN2 yi genel olarak çok sevdim ama sonu beni benden aldı gidip adamları bizzat öldürebilirdim o anda ilk bitirdiğimde...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Güzel...okulda başladı böylece derslere çalışmamamız için çok sağlam bir bahanemiz var artık :evillaugh: 
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Oyunun orjinalini almak ile iyi edersin..bende bunu planlıyorum....hatta ek paket hariç ilk sürümü de orjinal almak istiyorum.
Ama Sirbülent merak ettim nerden çıktı orjinalini almak oyunun?Sende böyle duyular varmıydı ?:D ''bana hiç laf atma bende orjinal oyun var olum''
Ama Sirbülent merak ettim nerden çıktı orjinalini almak oyunun?Sende böyle duyular varmıydı ?:D ''bana hiç laf atma bende orjinal oyun var olum''
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Bakırköy carousel de vardır mutlaka ya da Taksim Mephisto..Gerçi 99ytl verdikten sonra birçok yer de bulabilirsin sanırım Sirbülent 
Yurt dışından getirsen de posta ücreti yine fazla kaçacak kanaatimce.Ã?ünkü ben yurt dışına çok kargo yolladım,hiç de ucuz değil.
Yurt dışından getirsen de posta ücreti yine fazla kaçacak kanaatimce.Ã?ünkü ben yurt dışına çok kargo yolladım,hiç de ucuz değil.
Siz pazara bakaduruken ben aldım, kurdum ve oynuyorum. Harbiden zorlayabiliyor, birçok güzel trik var ve epic levellar artık açık. Oynayın sevin, spirit emin 
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain