Eski yüzleri tekrar buralarda görmek gözel
Teşekkürler

.
Güzel olmuş gerçekten. Java da iyi bir seçim. Bir linux kullanıcısı oalrak hep emülatörlere muhtaçtım böyle yazılımlar için.
Ben de Linux kullanıcısıyım ve programı linuxte netbeans kullanarak hazırladım.
bazıları programını janjanlı sever.
Ã?ncelikli olmasa da yapılacaklar listesinde böyle bir plan var.
Diğer karakter tipleri için de genişletmek çok da fazla zorlamasa gerek. Sanırım projede böyle bişeyler düşünülüyor zaten.
Aynen söylediğin gibi, programı çeviriye ve değişiklere destek verebilecek şekilde tasarladım. Kurallar dahil her şey değiştirilebilir.
Proje açık kaynak kodlu mu ya da öyle bi eğilim var mı?
Açık kaynak kodlu olarak düşündüm tabii ki(bir elin nesi iki elin sesi), ama dediğim gibi kodun biraz daha olgunlaşmasını tercih ederim bunun için. Sadece boş vakitlerimde hazırladığım için biraz dağınık oldu kod

. Ve kodu javadoc ile bezemek akıllıca olur, böylece bir şeyler katmak isteyenler rahatça ekleme ve değiştirme yapabilir. İstekli olanları gördükten sonra neden olmasın, açık yazılım felsefesi çok güzel bir hareket

.
Eline sağlık güzel olmuş.
Teşekkürlerrr...
Ã?eviri için yardım hala lazımsa elimden geleni yaparım ama bazı terimler o dünyaya ait olduğu için sorun çıkıyor ben denedim daha önce, bu sebeple çok fazla çeviri yanlısı değilim fantastik terimleri, sonuçta elimizde DnD kitaplarının türkçeleri gibi kötü ve komik örnekler var.
Evet çeviri için yardım hala lazım. Aslında çeviri olaylarının komik sonuçlandığını biliyorum, ancak hiç bilmeyenler için güzel bir şey olacaktır. Özellikle ileriki sürümlerde fareyi bir şeyin üzerine getirince açıklasını yazmasını planlıyorum, ,burada oldukça işe yarayacaktır (Charisma: bla bla bla gibi).
Bu arada tavsiye ve eleştirilerinizi hevesle bekliyorum...