Beğendiğiniz Eşyaların Özellikleri

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Post Reply
Overmedia
Kullanıcı
Kullanıcı

Beğendiğiniz Eşyaların Özellikleri

Post by Overmedia »

Mesela Ben AE nin Mücevherli Hançerini Çok Beğeniyorum AE bir büyücüyle kapışıyor sokağa çıkyıyo hançerle 2 adam öldürüyo adamda savastan iz kalmıyor
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Waterdeepte assassin bi hanımefendinin elindeki silah assassinlige yakışmış cidden. Asitli falan vuruyor, zehirlyebiliyor ve assassinlerin death attack'ını daha etkili yapıyor. Ã?yle bi dagger'ım olsun başka bişey istemem çok uçuk kaçık şeylere ihtyacım yok yani ne biliym :D tanrının ayagına saplanınca kan akıtamasın yani .. :roll:

Silahın adıda Viper Fang, d&d dilinde sölersek +2 corrosive assassin's dagger of venom.. adı yeter zaten uzunlugu korkutucu :D ayrıca not etmek isterm kendisi Shadow Weave eşyasıdr başka kullanıclar için hoş olmayan sonuçlar doğurabilir.. :evil:

O artemisin dagger'ıında eşya listesinde hiç milletin canını falan çalar biçmde yazmamışlar bu arada, Salvatore'un serbestliği diyelim.. ama güzelmi güzel tabi :D
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Artemis Entreri'nin silahı fearun core bookta +3 defending dagger olarak geçiyor yani AC +3 veriyor başka bir özelliği yok zaten öyle olsa minor magical itemdan aşağısı olmazdı değilmi?

benim sevdiğim silah light saber dmg. red. gibi ıvır zıvır dinlemiyor körelmez, kırılmaz her eve lazım. :D
Post Reply