Büyük bir yazarın aramızdan ayrılışı.
Büyük bir yazarın aramızdan ayrılışı.
Tabutuna son çivi çakılana kadar yazacağını söylemişti. Ve böylede oldu. Uzun zamandır hasta olan Robert Jordan en sonunda hastalığa dayanamadı ve aramızdan ayrıldı.
Benim için Zaman Ã?arkı sıradan bir frp serisi değildi. Kendi dünyamı yaratmaya başlamam Zaman Ã?arkı'nı ilk okuduğum andan başlar ve ne zaman Zaman Ã?arkı'nı okusam asla Robert Jordan'ın yarattığı Zaman Ã?arkı dünyasının 1000 de 1 ni bile yapamayacağımı anlardım.
Her detayın nakış gibi işlendiği, yıllarca süren özenle yaratılmış bu dünyada yaşananları okumak en büyük zevkimdi.
Yarattığı karakterlerden Mat en sevdiğim frp karakteridir ve beni onunla tanıştırdğı için Robert Jordan'a buradan teşekkür ederim.
Huzur içinde yat.
Benim için Zaman Ã?arkı sıradan bir frp serisi değildi. Kendi dünyamı yaratmaya başlamam Zaman Ã?arkı'nı ilk okuduğum andan başlar ve ne zaman Zaman Ã?arkı'nı okusam asla Robert Jordan'ın yarattığı Zaman Ã?arkı dünyasının 1000 de 1 ni bile yapamayacağımı anlardım.
Her detayın nakış gibi işlendiği, yıllarca süren özenle yaratılmış bu dünyada yaşananları okumak en büyük zevkimdi.
Yarattığı karakterlerden Mat en sevdiğim frp karakteridir ve beni onunla tanıştırdğı için Robert Jordan'a buradan teşekkür ederim.
Huzur içinde yat.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
Seri bitti, devamını oku senDrakhan wrote:anaa robert jordan öldümü.Vallahi üzüldüm ya.Perrin aybara ne olacak bu işin sonu?
(3. kitaptan sonrasını okuyamamıştım Perrinde ölmemiştir inşallah)
Bir tek seni bana çok gördü dünya
-
Drakhan
- Kullanıcı

Uzun zamandır niyetliydim devamını okumaya ama sınavlar falan derken hayatı yaşamaya vaktim kalmamıştı.Ama büyük üstadın ruhuna okurum bütün seriyi.Bu arada kaç kitap oldu?
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
-
Drakhan
- Kullanıcı

Peki.O zaman en klasik yola başvuruyoruz.Biriktiriyor ve de tek tek alıp diğer kitabın alınış vaktinde bitirmeye gayret ediyoruz.Ã?yle hart diye bitirmiyoruz.Bu arada ben konuyu çok dağıttım.İyi bir uçan tekme gelicek yöneticilerimizden galiba...
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>