İngilizce Öeviri
-
Hakikatli-TormII
- Kullanıcı

İngilizce Öeviri
Okulda hocaların verdiği ing. metinleri düzgün bir biçimde türkçeye çevirebilecek bir program yada site biliyor musunuz? İhtiyacım var yazarsanız beni büyük bir uğraştan kurtarırsınız.
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
Babylon programı var. 2 gün önce deneme sürümünü kullanmıştım. İngilizce metinleri Türkçe'ye çeviriyordu. Mükemmel değil ama idare eder.
Ayrıca Türkçe metinleri ingilizceye ya da çinceye, Fransızcaya, lehçeye, rusçaya .... baya uzun bir listesi vardı. Bunları birbirine çevirebiliyor. Tam sürüm bulabilrsen bana da haber ver :plotting:
Ayrıca Türkçe metinleri ingilizceye ya da çinceye, Fransızcaya, lehçeye, rusçaya .... baya uzun bir listesi vardı. Bunları birbirine çevirebiliyor. Tam sürüm bulabilrsen bana da haber ver :plotting:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
-zaman-
- Kullanıcı

İngilizce-Türkçe yok;ama Google'ın en azından dil sayısı açısından bayağı sağlam bir çevirme servisi var:
http://www.google.com/language_tools
Almanca bilgim elverdiğince basit İngilizce-Almanca çevirileri yapmıştım,sorun çıkmamıştı.
http://www.google.com/language_tools
Almanca bilgim elverdiğince basit İngilizce-Almanca çevirileri yapmıştım,sorun çıkmamıştı.
Özgür kalın...
-
Hakikatli-TormII
- Kullanıcı

Doğrudan bir link veremeyeceğim ama www.download.com veya www.inndir.com dan aratabilirsin. Ama dediğim gibi deneme sürümlerini bulabilirsin.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
-
Hakikatli-TormII
- Kullanıcı