Liero, Aransayes ve Eldaril bu grubun dışındadırlar. Onlar ekstra exp ile ödüllendirilecek
Karanlığın Hatırası (DnD v3.5 setting) AçÄ
-
wicked_one
- Kullanıcı

Üst üste 3 defa mesaj yazmış olmak hoş değil, ama yazmak zorundayım tabi. Karanlığın hatırasına devam edecekler, veya katılacaklar lütfen buraya mesaj atsın.
Liero, Aransayes ve Eldaril bu grubun dışındadırlar. Onlar ekstra exp ile ödüllendirilecek
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
-
Karanya-Memoria
- Kullanıcı

Ben de katılmak isterdim ama artık pcm yok,ders çalıştığım için çok fazla da uğrayamıyorum cafeye.Neyse çok üzücü oldu.İyi eğlenceler size... and my head will explode someday, i am in a mess.
Men with both roots and wings,<br>They tie us down, they ask us to leave<br><a href="http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid ... 4103295</a>
bu yarım kalan ikinci oyunum :embarrass:
ölmeden ölüo özenle yarattığım caaaaanım karakterlerim :embarrass:
pehh pehhh
ölmeden ölüo özenle yarattığım caaaaanım karakterlerim :embarrass:
pehh pehhh
Do you really want to see something from your worst dreams? I'll take you into the land of the dead, where you should never go alone and where the past has a frightening habit of repeating itself-for ever!
ortada bi oyun olsaydı eminim sen de oynayabilirdin devrimk :embarrass:
bir oyun daha frpworld'un tozlu sayfalarında çürümeye terkedildi...
yeni ve sonuna kadar devam edecek bir oyun bulman dileğiyle
bir oyun daha frpworld'un tozlu sayfalarında çürümeye terkedildi...
yeni ve sonuna kadar devam edecek bir oyun bulman dileğiyle
Do you really want to see something from your worst dreams? I'll take you into the land of the dead, where you should never go alone and where the past has a frightening habit of repeating itself-for ever!