www.narutostreaming.com
burda ilk 27 bölüm var bide 3tanede movie var.
ama serinin geri kalanı yok. movielere daha hiç bakmadım. önce seriyi izlemek istiorm
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
www.narutostreaming.com
ama serinin geri kalanı yok. movielere daha hiç bakmadım. önce seriyi izlemek istiorm
Naruto Shippuuden mi yoksa ilk seri mi bahsettiğin? Shippuuden ise zaten geçen cumartesi 29. bölüm yayınlandı. Yani beklemek zorundasın.
Yok normal sezonlar ise bahsettiğin streaming bilemem ama 220. bölüme kadar torrent linklerini dattebayo.com da bulabilirsin.
www.narutostreaming.com
Naruto Shippuuden mi yoksa ilk seri mi bahsettiğin? Shippuuden ise zaten geçen cumartesi 29. bölüm yayınlandı. Yani beklemek zorundasın.
Yok normal sezonlar ise bahsettiğin streaming bilemem ama 220. bölüme kadar torrent linklerini dattebayo.com da bulabilirsin.
Naruto Shippuuden'in de 29'u daha yayınlanmadı benim bildiğim en son 28 yayınlandı sonrası daha çıkmadı...
düzeltme ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Ben 56. bölümdeyim ve gittikce sarıo ki 40-54 arası turnuva dalgası cok deli gaara ile rock lee nin kavgasını kesinlikle izleyin.Youtube danda isleyebilirsiniiz ayrıca yazmanıs gereken tek sey su naruto episode (kacıncı bölümse atıyorum 5 part 1) seklinde baya güsel.