En Son Hangi Animeyi İzlediniz?

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Kenichi 43. bölüme kadar izledim. Ecchi sanki dövüşün önüne geçmeye başladı. Her bölümde yeni bir hayat dersi alıyorum... diyebileceğim bir anaime değil. Ama baksanıza 43. bölüme kadar gelmişim. :D

Efendim Naruto shippuden izledim can sıkıntısından. Arada birde filmine baktım kustum. Dizisi daha iyi geçiyor ama bu ninjalar neden tek bir köye sıkışmış koca dünyaya yayılmamışlar hayret. Yakında atombombası gücünde yumruk atan adam çıkacak. 100 bölüm sonrasında da bu atom bombası yumruğa kahkaha atarken hiç etkilenmeyen adam çıkacak herhalde. (Yok abarttım artık. Pek çok animeden daha iyi :D )

Bleach 137. bölüme kadar gelmeyi başardım. Son bölümleri kusturma özelliğine sahipti ama en son 2 tanesi yine hikayey döndü. Bu animeyi benim gibi uzun süre aralıklarıyla izlemeyip çıktığı anda indirenlere acıyorum bazen. 15 gün boyunca bekliyor ve sonunda aslan peluşunun bir kızla olan sohbetiyle dolu bir bölümü izlemek durumunda kalıyor.

Asıl olayyyyyyy....

Gintama diye bir anime var. Sadece Fansub.tv de bulabildim kendisini. İndireileceğim direct download sitesi bilen varsa buraya yazabilir mi? Gerçekten geyik ötesi bir animeye benziyor.
En son Ninin ga Shinobuden'nin ilk 5 bolumunu izledim, super bir animeymiş (komedi alanında)
Ninja olmak isteyen bir kızın sacma sapan maceraları, onsokumaru diye de bir tip var, cok komik adam (gerci insan degil, kanatlı bir kure) Komedi severseniz hafif ecchili super bir anime
O animeyi bende izlemiştim ama ara bölümleri bana o kadar da eğlenceli gelmemişti. <Son bölümlerinde Onsokumaru'nun testi çok hoşuma gitti. İlk başları da.

Neyse işte bu animeyi sevdiysen sende benim tarzımda arıyorsun possessed. Gintama'ya bir bak derim. Bulunca da bana nereden bulduğunu söylersin. :evil:
Last edited by Darkgnome on Mon Aug 27, 2007 7:35 pm, edited 1 time in total.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

DEATH NOTE!

Bu yakınlarda bitti. Tek kelime ile mükemmel olmuş.

Hikayesi belki çok orjinal değil, bir defter var ve üzerine birisinin ismini yazdığınızda o kişi ölüyor.

Ancak kurgu, gerilim ve karakterler tek kelime ile mükemmel. Anlatılmaz izlenir. Herkese tavsiye ediyorum.

Bu ağır ve güzel animeden sonra şimdi de Hayate no Gotoku adında kısa bir seriye başladım. (Hayate the Combat Butler-Hayate Dövüşçü Uşak) Diğer animeler ile dalga geçen bir Shonen animesi... Ama gerçekten matrak. Death Note'dan sonra biraz kafa dağıtması için ideal.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bogus sende ona başlama Gintama ya başla. Bul indir bana bulduğun adresi ver. KArdeş kardeş aynı animeleri izleyelim işte. :cry:
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bleach 137. bölüme kadar gelmeyi başardım. Son bölümleri kusturma özelliğine sahipti ama en son 2 tanesi yine hikayey döndü. Bu animeyi benim gibi uzun süre aralıklarıyla izlemeyip çıktığı anda indirenlere acıyorum bazen. 15 gün boyunca bekliyor ve sonunda aslan peluşunun bir kızla olan sohbetiyle dolu bir bölümü izlemek durumunda kalıyor.

Böyle animelerde birikmiş en az 100 bölüm olacak ki o zaman izlemek keyif versin. Dediğin gibi heyecanla bir bölümde kalmışken bir sonraki bölümde peluş hayvanların macerasını izlemek bir an için animelerden nefret ettirebiliyor.

Ama Bleach i izledikten sonra Naruto'yu artık beğenmiyorum. Bleach ın combat sahneleri olsun ara ara güzel esprleri olsun izlenmeye değer bir anime. Ama şimdi düşünüyorum keşke 200 bölüm olana kadar izlemeseymişim. Bir sonra ki bölümü beklemek çok zor.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Savaş sahnesi diyorsan samurai7 yada samurai choblo tarzı (bilimum çeşit samurayl:D) animeye bakmanı tavsiye ederim. Bleach'in savaşlarında bir süre sonra sadece ışınlan vur kaç ışınlan, o senn arkana ışınlandı aslında ve hoop dumanların arasından ışınlan felan gibi bir kısır döngü başlıyor. Orihime hariç. (Orihime benimdir kimse bakmasın!)
Eskisi ka
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

samurai yi baya kişi tavsiye etti ama dvd si elime geçmedi. Geçse affetmem izlerim.

Ben yeni yeni başladım sayılır anime izlemeye. 7-8 ay oluyor. Naruto ile başladığım için Bleach dövüş sahaneleri daha iyi geldi :) Naruto da olmayan bir felsefeside var. Özellikle İticho nun (yanlış yazmış olabilirim ) içindeki hallowla dövüştüğü bölümde ki sözler baya hoşuma gitmişti.

Ayrıca Bleach'te en çok sevdiğim özellik her karakterin birbirinden farklı backroundları olması.

Not: Rukia için 13 kaptanla aynı anda savaşabilirim. 8)
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Eheuheu, Darkgnome, bi bakayım su aradıgın animeye :D

Not : ben de Rukia için senden cok geri kalmam aransayes ;)
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

anlaşıldı. Rukia için Taicho lardan sonra birde senle kapışacaz :D
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

naruto izliorm bu aralar. cok güzel olmasa bile sasori ve gaara'nın hayat hikayelerinden cok etkilendim. o tip seyler bağladı beni seriye :-P
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Naruto :D
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Bleach 98 izledim 2 ay önce samuray animesi olarak samurai deeper kyo tavsiye ederim güzel bir seri 24 bölüm.
celephael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celephael »

Naruto ve Bleach'i dönüşümlü olarak izliyorum.Naruto Shippudden bölümleri elimde olmasına rağmen izlemiyorum.Arkadaşlarında dediği gibi biriktirip izlemek daha zevkli oluyor.Ama Bleach'i pek izleyesim yok.Son bölümlerde iyice ana senaryodan uzaklaştılar.Bleach 144'te şu anda iniyor ama pek izleyeceğimi sanmıyorum.
Bu arada Rukia ve Orihime 'yi isteyenler alabilir bana Maya NATSUME'yi bıraksınlar yeter :D
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by entreri2 »

En son Basilisk'i izledim..

Mtv de bölümlerini beklemeye dayanamadım netten indirdim ve son bi kaç bölüm boğazımda bir düğümle pc basındaydım :(
Razum
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Razum »

en son gantzı bitirdim...ondan önce zero no tsukaima ve fate/stay ....elfen lied ,hellsing ,samurai champloo baya güzel animelerdi....
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

şuan Fate stay night a başladım. Konusu fenaya benzemiyor. Tamamını izleyince yorum yapacağım :idea:
Post Reply