Nice yüzlere ve dostluklara!!! TESEKKURLER!!!!!!
kabul ediyorum. 100basi ....
güzel bi unvan..
herkes kabul ediyorsa Squva bu unvani almak icin hazir!!!!
güzel bi unvan..
herkes kabul ediyorsa Squva bu unvani almak icin hazir!!!!
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
sevgili squva
gerçekten duygularına aynen katılıyorum ve sana değil yüzbaşılık binbaşılık bile yakışır...
ama şu kadarını söyleyeyim,mesajına biraz daha ekleme yapman lazım,site gerçekten çok tatlı diyorsun ama en tatlı olan ketchup tan bahsetmemişsin:Dbu eksikliğide giderirsen mesajının hepsine tamamen katılacağım:)şimdi senden bu eksikliğide gidermeni istiyorum
gerçekten duygularına aynen katılıyorum ve sana değil yüzbaşılık binbaşılık bile yakışır...
ama şu kadarını söyleyeyim,mesajına biraz daha ekleme yapman lazım,site gerçekten çok tatlı diyorsun ama en tatlı olan ketchup tan bahsetmemişsin:Dbu eksikliğide giderirsen mesajının hepsine tamamen katılacağım:)şimdi senden bu eksikliğide gidermeni istiyorum
-
flintfireforge
- Kullanıcı

-
flintfireforge
- Kullanıcı

sen iste quel,yeter
pyros sende istersen sanda pasta ısmarlarız,ama bir şartımız var sadece,ankaraya gelmen lazım,gelecekmisin ankaraya?squva geliyor pastasınıda yiyecek hemde çok katlı otopark boyutlarında
yani anlayacagınız ankarada o gün olmayın çünkü o gün yapılan pastaları squva ve flint yiyecek,başkalarına yok yani 
Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...
siissst sakin olun.
hep beraber ankaraya da gideriz pastamizi da yeriz!!!
siz sakin olun ben hepinizin 100 lerini kutlarim!!!
Quel in partisine gelince....
hmmm ne yapsak ne yapsak?????
pastalarin kesinlikle havada ucusmasini istemiyorum!!!!
en çok pastayi Quel'e yedircez ve o da çikolatali olcak , di mi Quel? (hadi hadi naz yapma biliyoruz sen de çikolatali pastayi seviyosun, muzludan daha iyidir en azindan....)
on bes mum olur ama pastada 100 seklinde lsun ki olayi tamamlasin.
biz istanbulda kutlariz ayni anda çekim yapar canli baglantiyla ankaraya baglaniriz boylece ankaradaki arkadaslar da pastayi görebilirler...
süslemeler ve....
squva'nin soylevini dinlemekte olan FRPWORLD ekibi uykudan yigilip kalir...
hep beraber ankaraya da gideriz pastamizi da yeriz!!!
siz sakin olun ben hepinizin 100 lerini kutlarim!!!
Quel in partisine gelince....
hmmm ne yapsak ne yapsak?????
pastalarin kesinlikle havada ucusmasini istemiyorum!!!!
en çok pastayi Quel'e yedircez ve o da çikolatali olcak , di mi Quel? (hadi hadi naz yapma biliyoruz sen de çikolatali pastayi seviyosun, muzludan daha iyidir en azindan....)
on bes mum olur ama pastada 100 seklinde lsun ki olayi tamamlasin.
biz istanbulda kutlariz ayni anda çekim yapar canli baglantiyla ankaraya baglaniriz boylece ankaradaki arkadaslar da pastayi görebilirler...
süslemeler ve....
squva'nin soylevini dinlemekte olan FRPWORLD ekibi uykudan yigilip kalir...
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki