28 HAFTA SONRA
- hellscream666
- Kullanıcı

28 HAFTA SONRA
"28 HAFTA SONRA "FİLMİNİ İZLEYEN ARKADAşLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUM..
Karanlığa küfredeceğine bir mum yak...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

- hellscream666
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

- hellscream666
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

hmm. tabi izleyipte karar vermek lazım. ama ilk filmde 1sahne hariç cok basarılı diildi.
bu bi adam sağı solu tekmelerken yukarda kargadanmı ne bi damla kan düşüodu adamın güzüne. buda sapıtıodu sonra.
öyle bi sahne vardı o süperdi cekimler falan. onun dısında cok sarmamıstı ama
bu bi adam sağı solu tekmelerken yukarda kargadanmı ne bi damla kan düşüodu adamın güzüne. buda sapıtıodu sonra.
öyle bi sahne vardı o süperdi cekimler falan. onun dısında cok sarmamıstı ama
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
- hellscream666
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Bende ilkini izlemiştim ama hayal meyal hatırlıyorum. şu kargadan damlayan kan damlası sahnesini iyi hatırlıyorum ama
ilk filmde bide bi adamın kardeşi yada sevgilisi hastalıgı kapıyodu dönüşüp sapıtmadanda adam onu öldürmke zorunda kalıyodu hemde bıçak yada benzeri bişeyle.
Neyse 28 hafta içinse denilcek şey olarak açıkçası yakın zmanda izledigim en güzel fi
lmlerdendi, ki özellikle filmdeki baz bikaç dakikalık sahneler çok süperdi. Seslendirmeden olucakki bazı yerlerde hopladık tabi ama
insanı geren bikaç sahnede vardı izleyenler için gecegörüş ve tüfek kelimelerinin bir araya gelmesi sahneyi anımsatacak sanırsam.
Bence bir izlemekte fayda var ilk filmi begenmeyenler bile gidip izlesin yani ( gerçi çogu kişinin bunun bir devam filmi oldugundan bile haberi yok aslında
)
Neyse 28 hafta içinse denilcek şey olarak açıkçası yakın zmanda izledigim en güzel fi
lmlerdendi, ki özellikle filmdeki baz bikaç dakikalık sahneler çok süperdi. Seslendirmeden olucakki bazı yerlerde hopladık tabi ama
Bence bir izlemekte fayda var ilk filmi begenmeyenler bile gidip izlesin yani ( gerçi çogu kişinin bunun bir devam filmi oldugundan bile haberi yok aslında
Atmosferinin güzel olduğu doğru laraken.En azından ben çekimlerini beğendim.Özellikle Atış Serbest! diye bir bölüm var kesinlikle çok güzel.Konusunda öyle pek önemli bir yenilik yok ama asla elinizin tersiyle iteceğiniz bir devam filmi de olmamış.Filmin ilk yarısında basroldeki karakter gibi filmde ikinci yarıda kendi canını kurtarma derdine düşmüş gibi geldi bana:)Neyse bence izlenmeye değer bir film çünkü ilk yarısındaki karakterin yerine bir an için kendinizi koyup "acaba ben ne yapardım?Bırakırmıydım yoksa kurtarırmıydım?"diye düşündürüyor.
<strong><br></strong>
-
AnARcHisT
- Kullanıcı

Bence çok iyi film, ilkini izlememe rağmen bunu çok beğendim.. Tabi Nocturnal Soul arkadaşımıs elimisden tutupta hadi gidelim dediin için ilk filmide anlatmıştı biras.. Güzel film.. Ama tadında bıraksınlar.. Yani yok 28 yıl sonra 28 dk. sonra vs. çıkmasın yani yoksa bu gidişle çıkıcak
Bilginiz olsun diye söylüorum konu sinemayla ilgili olduğu için, yolda iki muhteşem film var Max Payne ve Resident Evil 3.. :schemes:
<div align="center">In a nightmare, every choice you make is a wrong one.</div>
Başlık Çalgı, Parşömen, Sahne bölümüne daha uygundur, taşınmıştır.
Filme gelince izlemedim ama konusunu biliyorum. İlk filme göre oldukça iyi sahnelerin olabileceğini düşünüyorum, çünkü ilk film oldukça eskiydi.
Filme gelince izlemedim ama konusunu biliyorum. İlk filme göre oldukça iyi sahnelerin olabileceğini düşünüyorum, çünkü ilk film oldukça eskiydi.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...