Hiç bitmeyen söylentiler...
-
Ao
- Kullanıcı

Aransayes idol olmuş Frpworldün geleceği çok fena olmuş site adını geyikworld diye değiştirebilirmiş 
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Ao wrote:Aransayes idol olmuş Frpworldün geleceği çok fena olmuş site adını geyikworld diye değiştirebilirmiş
Olamaz mıyım
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
Ao
- Kullanıcı

Ao çok kıskanmış hemen kendine şakşakçı bulacakmış :evillaugh: ahanda bulmuş
Ao da çok yakışıklıymış karizmatikmiş neredeymiş gençler haydi eller havaya AO AO AO AO :evillaugh:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Söylentilere göre Aransayes gercekten Arunt'un idolüymüş 
Last edited by Lugtarias on Sun Aug 19, 2007 9:16 am, edited 1 time in total.
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Bence?? Bu bir söylentimi yoksa uyarı mı? :plotting:
Abi silin gereksiz sondan 4-5 msjımı. Neden tüm başlığı kitliyorsunuz ki. Rütüğün bir program için tüm televizyonu kapatması kadar saçma bir şey bence...
Abi silin gereksiz sondan 4-5 msjımı. Neden tüm başlığı kitliyorsunuz ki. Rütüğün bir program için tüm televizyonu kapatması kadar saçma bir şey bence...
Bir tek seni bana çok gördü dünya